DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Ulaşlı sahili güzel, denizi pis

Ulaşlı sahili güzel, denizi pis
31.08.2016
3.025
A+
A-

Ulaşlı sahili güzel, denizi pis

 

İlçemizin güzel mahallelerinden biri olan Ulaşlı mahallesi sahilinin güzelleşmesinden sonra vatandaşlarında ilgisini arttırmaya başladı.

Ulaşlı sahili Gölcük Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenleme çalışmaları sonrasında vatandaşların rahat bir şekilde gezmesi ve oturaklarıyla şimdi daha gözde mekan haline getirildi.

Ulaşlı sahilinde yürüyüş yollarına gençlerin ve çocukların daha sağlıklı bir şekilde yürümeleri ve kırmızı korkulukların da yapılmasıyla birlikte şimdi daha güvenli olduğu gözlendi.

Ulaşlılı vatandaşların bu güzel çalışmalrından dolayı en başta Gölcük Belediyesine ardından da Kocaeli Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederken Ulaşlıyı yaşanır bir hale getirilmesiyle birlikte vatandaşlarında uğrak yeri olmaya devam ediyor.

Ulaşlı sahilinin güzelleşmesinden sonra marinanında yapılması ve depremden sonra büyük hasar alan iskelenin de onarılması ile daha güzenli olurken denizinin pis olması dikkatleri çekti.

 

DSC_0046 DSC_0044

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.