DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Yağmur hafta sonuna kadar etkisini sürdürecek

Yağmur hafta sonuna kadar etkisini sürdürecek

Yağmur hafta sonuna kadar etkisini sürdürecek

İlçemizde birkaç gündür mevsim normallerinin üstünde olan hava sıcaklıkları yerine yağmur’a bıraktı. Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre ilçemizde sıcaklıklar 3-4 derce düşecek.

Yağmur hafta ortasına kadar devam edecek

 

İlçemizde birkaç gündür hava sıcaklığı mevsim normallerinin üst seviyesinde geçti. Hafta soundan belli hafif yağan yağmur Hava sıcaklığının normal seviyelere düşmesine sebep olması vatandaşların yüzünü güldürdü. Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri hava sıcaklığının 2-3 derece düştüğünü duyurdu. 33 dereceye kadar düşen hava sıcaklığı hafta sonuna kadar devam edecek. Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre haftanın kalan günlerinde yağış devam edecek. Sıcaklıklar 30-33 derece arasında geçecek. Yapılan değerlendirmelere göre bugün hava sıcaklığı 32 derece olurken, yarın sıcaklık bir derece daha artarak sıcaklık 31 derece olacak. Haftanın en sıcak günleri ise 23-24 ve Ağustos da olacak. İlçemizdeki yağış hafta sonuna kadar etkisini sürdürecek. Bu 3 günde hava sıcaklıkları 33 dereceye çıkacak. Uzmanlar yaz sıcaklarında 12.00-16.00 saatleri arasında kalp ve tansiyon hastası olanları dışarıya çıkmamaları konusunda uyarıyor.

1461521833421

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.