DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Yeşilyurt Mahallesi’ne açık otopark BELEDİYE’DEN TRAFİK SORUNUNA ÇÖZÜM

Yeşilyurt Mahallesi’ne açık otopark     BELEDİYE’DEN TRAFİK SORUNUNA ÇÖZÜM
05.08.2016
1.008
A+
A-

Yeşilyurt Mahallesi’ne açık otopark

 

BELEDİYE’DEN TRAFİK SORUNUNA ÇÖZÜM

 

Başiskele Belediyesi, Yeşilyurt Mahallesi’nin merkezi konumundaki Çuhadar Caddesi üzerindeki alanı, bölgenin otopark ve meydan ihtiyacına cevap verecek şekilde düzenliyor.

 

Yaklaşık 400 m²’lik alanda zemin çalışmalarına başlayan ekipler kısa zamanda zeminin betonunu atacak

 

Berat Sokak ve Zeytin Sokağın kesiştiği noktada bulunan boş alanda çalışmalar başladı. Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri esnafın yoğun olduğu Yeşilyurt Mahallesi Çuhadar Caddesi üzerinde yoğunlaşan araç trafiği nedeniyle ana cadde üzerinde park etmiş araçların trafiğe engel olmasını önlemek için açık otopark çalışması gerçekleştiriyor. Yaklaşık 400 m²’lik alanda zemin çalışmalarına başlayan ekipler kısa zamanda zeminin betonunu atacak. Yapılan çalışma sonrasında vatandaşları bir isteği daha Başiskele Belediyesi tarafından yerine getirilmiş olacak. Vatandaşlar, “Belediyemize yaptıkları önemli çalışmalardan ötürü teşekkür ediyoruz. Başiskele kısa bir zamanda çok güzel bir ilçeye dönüştü. Bu ilçe diğer ilçelere de örnek olmalı. İki 5 yıldızlı Hotel’e sahip olan ilçemiz, Belediyemizin önemli çalışmaları sayesinde Başiskele adından bahsettirir konuma gelmiştir” dedi.

 

2

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.