DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

5 genç Avukat mesleklerine başlamanın mutluluğunu yaşadı

5 genç Avukat mesleklerine başlamanın mutluluğunu yaşadı
08.09.2016
2.836
A+
A-

5 genç Avukat mesleklerine başlamanın mutluluğunu yaşadı

Geçtiğimiz gün Kocaeli Barosu Avukat Umut Gümüş Eğitim Salonu’nda, çeşitli üniversitelerin Hukuk Fakültelerinden mezun olup stajlarını tamamlayan genç avukatlar için yemin ve ruhsatname töreni düzenlendi. 5 genç avukatın katılımı ile Kocaeli Barosu’na kayıtlı avukat sayısı da 1318’e yükseldi.

5 genç avukatın katılımı ile Kocaeli Barosu’na kayıtlı avukat sayısı da 1318’e yükseldi

Törene, Baro Başkanı Av. Sertif Gökçe, yönetim kurul üyeleri ile mesleğe ilk adımlarını atan genç avukatların aileleri ve meslektaşları katıldı. Genç avukatlar Dilşer Baykal, Volkan Güner, Mustafa Gündüz, Hümeyra Nur Yavuz, Halil İbrahim Ordukaya yemin ettikten sonra ruhsatnamelerini aldı. Genç avukatları kutlayan Baro Başkanı Sertif Gökçe, avukatlık mesleğine icra ederken edeceğiniz yemine ve her zaman bağlı kalarak ve avukatlık mesleğinin kurallarına ve mesleki dayanışma ilkelerine uygun olarak yapacağınıza inanıyorum. Mesleğini yaparken şimdiki bilgilerinizle yetinmeyip her zaman kendinizi yenilemek ve geliştirmek zorunda olduğunuzu aklınızdan çıkarmayın” dedi.

“Enerjinizi tek bir alana odaklamak demek, tek bir şey öğrenmek demek değildir”

Hangi işi yaparsanız yapın; net, ulaşılabilir, ölçülebilir, zamanı belli ve spesifik bir hedefe sahip olunması gerektiğini belirten Baro Başkanı Gökçe, şöyle konuştu: “Kesinlikle bir alanda uzmanlaşmanız gerekmektedir. Her davayı alırım, her şeye yeteneğim var demek kesinlikle yanlıştır. Asıl başarının tek bir konu üzerinde odaklanan insanların olduğunu biliyoruz. Sizi asıl başarıya götürecek olan en iyi olduğunuz alanı belirleyerek o alanda tüm enerjinizi harcamaktır. Enerjinizi tek bir alana odaklamak demek, tek bir şey öğrenmek demek değildir. Her alanın mutlaka alt alanları ve öğrenilmesi gereken bir dizi detayı vardır. Hepinize meslek hayatlarınızda başarılar diliyorum” dedi.

 

96335

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.