DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

AK Parti İlçe Teşkilatından Emniyet Polis Teşkilatı’na ziyaret

AK Parti İlçe Teşkilatından Emniyet Polis Teşkilatı’na ziyaret

 Gölcük Emniyet Müdürü Mustafa Faruk Keskin’i makamında ziyaret eden Ak Parti İlçe başkanı İdris Alp, ‘Emniyet teşkilatına her zaman ve her yerde destek olacağız’ dedi.

Ziyaretler sürüyor

Seri ziyaretlerini sürdüren Ak parti İlçe başkanı İdris Alp dün Gölcük Emniyet Müdürü Mustafa Faruk Keskin’i ziyaret etti. Ziyarette açıklama yapan Alp “ Bu ziyaretimiz emniyet teşkilatına teşekkür ziyaretidir. Polisimiz vatan toprağı ve milletimizin refahı için halen terörle mücadelesini sürdürüyor. Vatanı ve bayrağı için canını feda ediyor. 15  Temmuz da yaşanan olaylarda polis teşkilatımız çok önemli bir görev üstlendi. Polislerimiz bu başarılı çalışmaları ile milletimizin birlik ve beraberliğine büyük katkı sağlamış olsu. Bu başarılı çalışmalarından dolayı ben tüm polis teşkilatımıza teşekkür eder bundan sonraki çalışmalarında da başarıların devamını dilerim. Biz Ak parti olarak tüm polis teşkilatımızın her zaman yanında ve her zaman destek olacağız” dedi. Alp konuşmasının ardından Keskin’ Türk bayrağı hediye etti.

Keskin, “Huzur ve güven için her daim hazırız”

Ziyaretten ve hediyeden dolayı Alp’e teşekkür eden Keskin “ İlçe emniyet teşkilatı olarak her zaman milletimizin huzur ve güven içerisinde yaşaması için çalışmalarımızı en iyi şekilde yapacağız. 15 Temmuz olaylarında büyük mücadele verdik. Biz Emniyet teşkilatı olarak bundan sonra da halkımızın huzur ve güvenini en iyi şekilde sağlamak için elimizden gelenin fazlasını yapmaya hazırız ve her daim hazır olacağız” diyerek konuşmalarına son verdi.

İkinci durak Adliye oldu

Daha sonra Ak Parti İlçe Başkanı İdris Alp ve üyeleri Gölcük yeni yapılan adliye sarayında Başsavcı Hüseyin Gülle’yi ziyaret ederek bayrak takdiminde bulundu. Alp, “15 Temmuz darbe girişimi sırasında her Gölcük Halkı gibi sizlerde bizlerin yanın da oldunuz bizlerle birlikte oturup kalktınız, hepimiz büyük mücadele verdik. Günlerce nöbet tuttuk bu günde bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere Gölcük halkı ve Ak Parti olarak teşekkür ederiz” dedi.

Gülle “ Her zaman birlik ve beraberlik içinde olmalıyız”

Kendisine verdiği hediye takdiminden dolayı Alp’e teşekkür eden Başsavcı Hüseyin Gülle, “Bizler sizler için ve ülkemizin geleceği yola çıktık. Bu yolda ne kadar kayıp versek te her zaman sizlerin ve vatandaşlarımızın yanında olacağız. Bu millet hepimizin kimse kimseyi haksız yere suçlayamaz. Kimsede bu devleti yıkamaz” diyerek Başkan Alp’e ve yönetimine teşekkür etti.

emniyet-2 emniyet-3 emniyet-1

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.