DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Aydınlatma direklerinin açıkta olan kablolarına önlem alındı

Aydınlatma direklerinin açıkta olan kablolarına önlem alındı

İlçemizde Cumhuriyet Parkı’nda bulunan aydınlatma direklerinin elektrik kablolarının açıkta olması parkta oynayan küçük çocuklar için oldukça tehlike arz ediyordu. Bunu gazetemizde birkaç defa dile getirmiştik.

Küçük çocukları olan aileler aydınlatma direklerinin kablo bölümünün kapatılmasını istiyordu. Parkta bulunan aydınlatma lambalarına önlem alındı ve direklerin kablo bölümleri kapatıldı.

Aileler ve vatandaşlar yetkililere teşekkür etti

İlçemizin en büyük ikinci parkı olan Cumhuriyet Parkı’nda yer alan aydınlatma lambaların direklerindeki kabloların açıkta olması küçük çocukları olan aileleri endişelendiriyor, kablo yerinin kapatılmasını istiyordu. Ailelerin bu isteklerini birkaç kez gazetemizde yer vermiş, yetkililere iletmekte vesile olmuştuk. Ailelerin isteği yerine geldi ve kabloların üstü metal kapakla kapatılarak izole edildi. Vatandaşlar ve aileler alınan bu önlem için yetkililere teşekkür ederken, diğer direklerde açıkta bulunan kabloların da izole edilmesini istedi.

20160920_103427 20160920_103436 20160920_103425

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.