DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Bağçeşmespor ilk haftadan liderliğe kondu

Bağçeşmespor ilk haftadan liderliğe kondu

1.Küme’de ilk hafta heyecanı A ve B Grubu maçları ile başladı.

B Grubu’nda ilk haftada zirvede Bağçeşmespor yer aldı. Mavi-Yeşilli ekip, sahasında konuk ettiği Tayfunspor’u 4-1 yendi. A Grubu’nda ise ilk haftanın lideri Arapçeşmespor oldu. Gebze Temsilcisi, genç oyuncularla ligde mücadele eden Yenişehirspor’u 5-0 mağlup etti.

İkinci yarı açıldılar

A Grubu’nda ilk hafta liderliğe yükselen Bağçeşmespor, geçtiğimiz gün kendi sahasında oynadığı maça çok iyi başlamadı. Mavi-Yeşilli ekip, Mustafa’nın serbest atıştan bulduğu golle 1-0 öne geçti. Bu gole konuk ekip, 3 dakika sonra Hasan’ın frikik golü ile cevap verdi, ilk yarı karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi. Bağçeşmespor, ikinci yarıda kornerden gelen topta genç Usema ile öne geçti, Sefa ile farkı ikiye çıkarıp rahatladı. Mavi-Yeşili ekip, uzatma dakikalarında burhan skoru belirlen golü attı, karşılaşmayı da  4-1 kazandı.

Hisareyn Suadiye’yi 3-1 ile geçti

1.Küme’nin henüz ilk haftasında tansiyon yüksekti. Hisareynspor’un, Değirmendere Stadı’nda konuk ettiği Suadiyespor’u 3-1 yendi. Bu maçta Hisareynspor’un ikinci golünden sonra hem saha, hem de tribünler karıştı. Suadiyesporlu futbolcular, maçın hakemi Ömer Kocabey’e yoğun tepki gösterdiler. Bu sahada oynanan bir diğer maçta da Halıderespor ile Ç.Fatihspor takımları karşılaştı. Halıderespor 1-0 geriye düştüğü maçta, ikinci yarıda oyuna giren Ömer Deniz’in (2) ve Burak’ın golleri ile sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Körfez’de üzücü sakatlık

Geçen yıl Süper Lig’den düşen Körfezspor, 1.küme’de ilk maçında önceki akşam Başiskele Belediyespor ile karşılaştı. Bayan hakem İlayda Çetiner’in yönettiği karşılaşma 0-0 sona erdi. Maçın ilk yarısın son dakikalarında Körfezsporlu Emir Koç, hava topu mücadelesinde yere düştü. Ambulansla hastaneye götürülen genç futbolcunun köprücük kemiğinin kırıldığı öğrenildi.

Uzuntarla bıraktığı gibi

1.küme’nin iki yeni takımı Uzuntarla ile Üçtepespor kozlarını Derbent Stadı’nda paylaştı. Uzuntarlaspor, geçen yıl şampiyon olan kadrosunu büyük oranda korudu. Bu kadroya İlimtepe FK’dan Tolga, Nusretiye’den Mesut Horoz gibi önemli isimleri katan Yeşil-Siyahlı ekip, ilk maçında ağırladığı Üçetepespor’u Hakan’ın her iki yarıda attığı gollerle 2-0 mağlup etti. Esentepe Stadı’nda oynanan maçta da 1.Küme’nin bir başka yeni takımı Yuvam İzmitspor son dakikasına 1-1 berabere girilen maçta Çamlıtepespor’a 2-1 mağlup oldu.

9828498284

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.