DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Başarılı öğrenciler ödüllendirildi
08.09.2016
1.921
A+
A-

Başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Gölcük kaymakamı Adem Yazıcı geçtiğimiz Üniversite sınavında ilk 1000’e giren öğrencilere hediye taktimi yaptı.

İlk 1000’e giren öğrenciler Gölcük’ten

Gölcükde Üniversitede ilk 100’e giren öğrenciler kaymakamlık tarafından yapılan toplantıda bir araya geldiler. Yapılan toplantıda ilk 100’e giren öğrenciler Gölcük kaymakamlıkda toplanarak hem düşüncelerini dile getirdiler hem de hediyelerini aldılar. İlk 100’e giren öğrenciler şu şekilde “ Türkiye 11. Si Enver Ferit Akın Gölcük İhsaniye Anadolu Lisesi mezunu Koç Üniversitesi Ekonomş bölümünü kazandı. Türkiye 141. Si Kübra Beyaz Gölcükİhsaniye Anadolu Lisesi mezunu Hacettepe Üniversitesi Mütercim Tercümanlık (Almanca). Türkiye 486.sı Emirhan Mutlu Gölcük Fen Lisesi mezunu Boğaziçi Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı. Türkiye 882. Si Gölcük ÇAKABEY Anadolu Lisesi muzunu trecih yapmamış ikinci seneye daha yüksek bir puanla tercih yapmak istedi.

İlçemiz açısından son derece gurur verici

Yapılan toplantıda söze başlayan Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı sözlerine şu şekilde devam etti “ ilk 100’e giren öğrencilerimizin tabi,stediği yerleri tercih etme konusunda olsun elde ettiği başarı konusunda olsun, ülkemiz olarak önemli olsada ilçemiz açısından son derece gurur verici. Biz az önce ifade ettiğimiz gibi geçen hafta ilimizde bu evlatlarımızı misafir etmiştik, ama biz istedikki son kez bir kez daha kendileriyle birlikte olalım, çünkü muhtemelen üniversitelere yolcu edeceğiz. Yani Gölcük’ümüzün eğitim sınırlarının dışına yolcu edeceğiz. Bide biz teşekkür ederim bu mutluluğu , bu güzelliği, milli eğitim camiamız okul müdürlerimiz ve ailelerimizle birlikte öğrencilerimiz ile beraber tekrar payraşalım. İstedik arzu ettik. Ben bundan müthiş keyif alıyorum. Yaklaşık altı yıldır bu ilçede görev yapıyorum, bu evlatlarımızın üzerinde de acizane küçük olsada emeğimin olduğunu tahmin ediyorum. Çünkü iki yılı ortaokul düzeyinde teog sınavında yürüttüğmüz çalışmalarla birlikte beraber olduk. 4 yıllık lise hayatında da toplamda 6 yıl bu evletlarımızla beraber olduk. İlemizde 28 bin öğrenci var hepsi benim evladımdan farksızdır. Kendi üçtane evladımın nasıl eğitimiyle ilgileniyorsam hatta daha fazlasını enerjimin bu yavrularımıza emeğimize vermeye özen gösteriyorum.

İlçemizin başarı oranı hep yüksekti daha da yüksek olacak

Sözlerinin devamında ise “ ilçemizde hakikatten ben 6 yıldır geldim başarı oranı hep yüksekti. Özellikle orta okul düzeyinde iyi seviyedeydik. Bu sene Çıtayı biraz daha yükselttik. Öğrencilerimiz eski ismiyle SBS yeni ismiyle TEOG sınavlarından sonra başarılı dereceler alıyor ama lisede ii dışına gidiyorlardı. İl dışına gittiklerinde ise malesef biz lise düzeyinde yeterli başarı seviyesini alamıyormuş gibi gözüküyorduk. Ama özellikle son yıllarda hem genel olarak liselerimizin eğitim seviyelerinin biraz daha yukarı çıkması hem de nitelikli okullar olarak fen lisesi gibi okullarımızın da Gölcük’ümüze bünyesine eğitime katılmasıyla beraber artık bunuda isbat ettiler ki Hisareyn Anadolu lisesinde Türkiye 11.si çok rahatlıkla çıkabiliyor. İl 1. Si çok rahatlıkla çıkıyor. Fen lisesi ilk mezununu verdi bu sene Türkiye Emirhan Mutlu oldu. İnşallah bunu önümüzdeki senelerde de yükseltmek isteriz” diyerek öğrencilere hediye taktiminde bulundu.

1-sayfaya dsc_0005-600-x-397-iaerik dsc_0029 dsc_0036-600-x-397-iaerik

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.