DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BAŞHEKİM PEHLEVAN’DAN BAŞKAN ELLİBEŞ’E TANIŞMA ZİYARETİ

BAŞHEKİM PEHLEVAN’DAN BAŞKAN ELLİBEŞ’E TANIŞMA ZİYARETİ

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi yeni Başhekimi Opr. Dr. Yüksel Pehlevan’ı makamında ağırladı.

Başhekim Pehlevan, yeni görevine başlamasının ardından Başkan Ellibeş ile tanışma amacıyla bir araya geldi. Bu nazik ziyaret karşısında Başkan Ellibeş, Yüksel Pehlevan ile tanışmaktan dolayı memnun olduğunu dile getirerek, yeni görevinde başarılar diledi.

Başkan Ellibeş Başhekim Pehlevan yeni görevinde başarılar dilerken, Toplum olarak keşke sağlıklı yaşayabilecek alt yapıyı oluşturabilsek, hastanelere hiç ihtiyaç kalmasa, ama ne kadar önleyici tedbirleri de alsak yine hastaneye gitme gereği doğuyor haliyle. Bizlerin bireysel ve toplumsal olarak sağlığımız adına özel bir gayreti yok. Bazen ihmalkarlık yapıp geç teşhislere sebebiyet verebiliyoruz. Unutmamalıyız ki sağlımız herşeyden önce gelir ve gereken özeni her daim göstermeliyiz, dedi.

Başhekim Pehlevan, hızlı, güvenilir, hasta ve çalışan odaklı güler yüzlü sağlık hizmeti sunmak adına çalışmalarımızı yürütüyoruz. Vatandaşlarımıza en üst noktada sağlık hizmeti verebilmek için elimizden geleni yapıyor ve onların memnuniyeti için hizmetlerimizi aksatmadan yerine getiriyoruz. Amacımız her zaman daha da ileriye giderek hizmet kalitesini ve standartını artırmak“ dedi.

1

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.