DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Başkan Ellibeş bayram öncesi personeli ile bayramlaştı

Başkan Ellibeş bayram öncesi personeli ile bayramlaştı

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kurban Bayramı öncesi Gölcük Belediye Meclis Salonunda, Gölcük Personeli büyük ailesiyle bir araya gelerek bayramlaştı.

Törende Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş, Gölcük Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Tektaş, Levent Değirmenci, Kemal Kahraman, Daire Müdürleri ve belediye personelleri hazır bulundu.

“Hepimiz Gölcük Belediyesi’nin birer parçasıyız”

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Gölcük Belediyesi bir bütündür bizlerde bu bütünün birer parçasıyız. Bu sorumluluk bilinci içinde herkes her zaman üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirmelidir. Belediyemizde ben kavramı yoktur Biz kavramı vardır, bir ekip ve bir aile vardır.”

“Kurban Bayramınızı tebrik ediyorum”

 

“Biz bir ekip olarak çalıştığımız zaman ortaya güzel ve anlamlı başarılar çıkar. Bu başarılar geliştikçe, artıkça bunlar Halk ile paylaşılır. Biz Gölcük Belediyesi olarak her zaman Önce İnsana Hizmet parolası ile hareket ederek çalışıyor, hizmet üretiyoruz.

Gölcük’ün gelecekte daha çok yaşanabilir bir kent olması isteğimiz birlikte çalışma ve birlikte paylaşma neticesinde gerçekleşecektir. Bu inanç ve kararlılık bizi daha güçlü ve daha başarılı kılacaktır. Ekip ruhunu taşıyan her arkadaşım diğer arkadaşının eksiğini tamamlayandır. Sizlerinde bu ruh ve inancı taşıdığınıza bir başka arkadaşınıza da örnek olduğunuza canı gönülden inanıyorum.Bu duygu ve düşüncelerimle Kurban Bayramınızı canı gönülden kutluyor, Aileleriniz ile birlikte mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmenizi temenni ediyorum.”

img_9899 img_9901 img_9902 img_9920 img_9939 img_9944 img_9948 img_9896

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.