DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BAŞKAN ELLİBEŞ’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

BAŞKAN ELLİBEŞ’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Ak Parti İlçe Başkanı İdris Alp ve Yönetimini makamında ağırladı.

Ziyarette İdris Alp ve Yönetimi 15 Temmuz ve sonrasında gösterilen Demokrasi Nöbetlerinde gösterilen duyarlılıktan dolayı Gölcük halkını ve Belediyeyi temsilen Başkan Ellibeş’e Türk Bayrağı hediye ederek, teşekkür ettiler.

Yapılan ziyarette Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş ve Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci’de hazır bulundu.

Alp, “Başkanımıza, bizlere gösterdiği misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyoruz”

Başkan Alp, “Öncelikle 15 Temmuz Darbe Girişimi’nde 27 gün Anıtpark’ta süren demokrasi nöbetine katkıları çok önemli olan Başkanımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. Gerek halkımızın gerekse sizin desteklerinizle hainlerin planları suya düşmüştür. Bugünde size teşekkür etmek için ziyaret gerçekleştiriyoruz. Başkanımıza, bizlere gösterdiği misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyoruz. Kendisi insan ilişkileri çok iyi seviyede olan, ilçe halkımız tarafından oldukça sevilen bir kişiliğe sahip. Göreve geldiği dünden bu yana, ilçemizde gözle görünür bir gelişme yaşanmakta. Bu da vatandaşımız tarafından takdir ediliyor. Bu zamana kadar yapılan birçok proje ve bundan sonra yapılacak olan projelerle de hizmetler sürdürülüyor. Bu anlamda kendisine kolaylıklar diliyor, bizlerde üzerimize düşeni her zaman yapacağımızı belirtiyoruz” dedi.

 Ellibeş, “Halkımızın desteğini ve mücadelesini asla unutmayacağız”

Yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ellibeş, samimi bir sohbet ortamında geçen ziyaretinde şunları dile getirdi: “15 Temmuz ruhu ile darbecilere karşı en güzel mücadeleyi BİRLİKTE verdik. Bu sadece benim mücadelemle olmadı, hepimizin mücadelesi ile oldu. Halkımızın bu süreçte olan desteğini asla unutmayacağız. Başkanımızla Gölcük’e hizmet etme noktasında kendileri ile ortak akıl ve istişare içerisinde çalışıyoruz. Vatandaşımızdan gerek Teşkilatımıza, gerek Belediyemize iletilen sorun ve ihtiyaçlara göre projeler ve çözüm önlemleri geliştirerek, vatandaşımızın mutluluğu için çalışıyoruz. Çünkü biliyoruz ki, başarılı olmanın yolu; ortak akılla, istişare ile projeler geliştirerek kaynaklarımızı en verimli şekilde kullanmaktan geçiyor” dedi.

img_3128 img_3130 img_3127

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.