DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başkan Mehmet Ellibeş ‘ten Özhan İmre ‘ye geçmiş olsun ziyareti

Başkan Mehmet Ellibeş ‘ten Özhan İmre ‘ye geçmiş olsun ziyareti
25.09.2016
1.078
A+
A-

Başkan Mehmet Ellibeş ‘ten Özhan İmre ‘ye geçmiş olsun ziyareti

İlimizin tanınmış simalarından Savdes-Sen Kocaeli Şube Başkanı Özhan İmre bu hafta Gölcük Aile Konak Hastanesinde Op.Dr.Nural Cafer Çelik tarafından başarılı bel fıtığı ameliyatı geçirdi.

Ziyaret İmre’ye moral oldu

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş evinde Özhan İmre’yi ziyaret ederek moral desteği verdi. Başkan Ellibeş İmre’ye daha önceden bel ağrısının olup olmadığını sordu. Çok yoğun birisin aman bundan sonra daha dikkatli olman gerek. Bundan sonra inşallah bir sıkıntın olmaz Allahın izniyle çok geçmiş olsun. Bir ihtiyacın olması durumunda bir telefon kadar yakın olduğunu ifade etti. Gölcük Aile Konak hastanesinde başarılı ameliyat geçiren İmre evinde istirahat ediyor. Hastanede kaldığı süre içinde personelin çok güzel ilgisiyle karşılaşan İmre ailesi başta Başhekim Veysel Besnili Op.Dr.Nural Cafer Çelik ve personele teşekkürlerini iletiyor. Özhan İmre’ye hastanede kaldığı süre içinde birçok ziyaret gerçekleşti. Taburcu edildikten sonra evinde ziyaretçi akınına uğruyor. İmre yoğun ziyaretçi akınından oldukça memnun gelen ziyaretçilerin kendisine moral desteği verdiğini söyledi. Tüm ziyarette bulunanlara, arayanlara ve Sosyal medyadan iyi dileklerini ileten herkese çok teşekkür ediyor.

20160923_194838

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.