DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

BBP İl Başkanı Nihat Yıldız Jandarma Komutanı Yüzbaşı Kırca’yı ziyaret etti

BBP İl Başkanı Nihat Yıldız Jandarma Komutanı Yüzbaşı Kırca’yı ziyaret etti

 

Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Nihat Yıldız, İl Başkan Yardımcısı Remzi Kaya, İlçe Başkanı Musa Aydoğdu, İlçe Başkan Yardımcısı Abdullah Kanpara, İlçe Yöneticisi Nejdet Gültekin ve parti üyesi Kemal Uzuner dün İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Burçak Kırca’yı ziyaret etti.

Kırca,”Ziyaretiniz için size teşekkür ediyorum”

BBP İl Başkanı Nihat Yıldız dün ilçemize gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlk ziyaretini Gölcük Jandarma Komutanı Yüzbaşı Burçak Kırca’yı ziyaret etti. Ziyaret için memnuniyetini dile getiren Yüzbaşı Kırca, şu sözleri dile getirdi: “Öncelikle ziyaretinizden ötürü size teşekkür ediyoruz. Gölcük’te göreve başlamaktan gerçekten çok mutluyum. İnşallah Gölcük’e çalışmalarımızla fayda sağlayacağız” dedi.

Yıldız, “Allah tüm güvenlik güçlerimizi korusun”

BBP İl Başkanı Nihat Yıldız, ziyarette şu sözleri dile getirdi: “Öncelikle ziyaret isteğimizi kırmadığınız için siz değerli Komutanımıza teşekkür ediyoruz. Bizim için hem askerlerimiz hem de polislerimiz çok değerli. Ülkemiz hem emniyetimizle hem de askerimizle çok güçlü bir ülke. Gölcük’te başladığınız görevinizde size başarılar diliyoruz. Allah tüm güvenlik güçlerimizi ve polislerimizi korusun” dedi.

dsc_4173 dsc_4174

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.