DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

“BİR DENEYEN BİR DAHA VAZGEÇEMİYOR”

“BİR DENEYEN BİR DAHA VAZGEÇEMİYOR”
23.09.2016
1.776
A+
A-

           Rizeli kardeşler Balık Lokantası İşletmecisi M.Ali Kurtuluş

Kalite, konfor lezzet ve tecrübenin birleştiği siz ve misafirlerinizi kendi misafirperverliği ve eksiksiz hizmet anlayışı ile ağırlamaya devam eden Rizeli Kardeşler Balık Lokantası yine Gölcüklülerin tercihi oluyor. Kendine özgü zengin deniz menüsü ile sizleri ağırlamaya devam ediyor. Kaliteli servis güler yüzlü personeli damak tadına hitap eden zengin balık çeşitlerinin bulunduğu Rizeli Kardeşler Balık Lokantası modern tasarımı ile adeta göz kamaştırıyor.

ZENGİN BALIK ÇEŞİTLERİ

Her türlü balık çeşidinin bulunduğu Rizeli Kardeşler Balık Lokantasında günün her saatinde siz ve dostlarınızı en iyi şekilde ağırlayan Rizeli Kardeşler Balık Lokantası, birbirinden nefis balık çeşitleriyle adeta sofralarınızı süslüyor. Deniz ürünlerindeki zengin menüsüyle balık keyfiniz için özel bir mekan. Değerli müşterilerimizin girişte karşılaştığı zengin balık çeşitleriyle balık tercihinde bulunabiliyorlar. Balıkları günlük taze olarak sunmaktayız diyen M. Ali Kurtuluş, Amacımız balık sevenlere balık yeme konusunda balıkçı adresi olarak her zaman Rizeli Kardeşler Balık Lokantasını tercih etmelerini sağlamaktır dedi. Rizeli Kardeşler Balık Lokantası yenilenen yüzü ile siz değerli müşterilerine ne kadar önem verdiğinin göstergesidir. Gölcük’te nerede balık yiyebilirim diye düşünmeyin Rizeli Kardeşler Balık Lokantası doyumsuz damak zevkiniz adresi. Bir deneyen bir daha vazgeçemiyor.

dsc_0907 dsc_0910 dsc_0905

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.