DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Birlikspor maç biletlerini 1 liraya indirecek

Birlikspor maç biletlerini 1 liraya indirecek

Kocaeli Birlikspor’da yeni yönetimin Sportif Direktör olarak göreve getirdiği Çağrı Arslan, dün gazetelere yaptığı tanışma amaçlı ziyaretlerde acıkmalarda bulundu.

Arslan, maçlara ilgiyi arttırmak için bilet fiyatlarını sembolik yapacaklarını belirtti, “Bu takıma önce Körfez halkı sahip çıkmalı” dedi.

Taraftarlarını davet etti

2.Lig’deki tek temsilcimiz olan Kocaeli Birlikspor’da yeni yönetim maçlara olan ilgili arttırmak için geçen sezonlarda 10 TL olarak uygulanan bilet fiyatını 5 TL’yi indirmişti. Geçtiğimiz haftaki Anadolu Üsküdar maçında bu tarife uygulandı ancak yine de ilgi beklenen düzeyde değildi. Yönetim kurulu fiyatları sembolik tutma ve böylece tribünleri doldurma düşüncesi var. Kulübün Sportif Direktörü Çağrı Arslan, bilet fiyatlarını 1 TL olarak belirleyeceklerini söyledi.

Taraftar takımına sahip çıkmalı

Çağrı Arslan Anadolu Üsküdar maçında tribünde büyük boşluklar olduğunu, bunun kendisini büyük hayal kırıklığına uğrattığını belirtti, “2.Lig’de zirve mücadelesi veren bir takıma yakışmayan bir tribün görüntüsüydü. Çok üzüldüm. Bu takıma öncelikle Körfez ilçe halkının sahip çıkması gerekir. Çünkü bu kulüp bu ilçeyi temsil ediyor, hem de iyi bir yerde. İnanıyoruz bilet fiyatlarıyla ilgili aldığımız son kararın ardından bir sonraki maçtan itibaren tribünler dolmaya başlayacaktır” dedi.

İsim değişikliği seneye

Arslan, kulübün ismini değiştirmek için TFF nezdinde girişimlerde bulunduklarını ancak bu sezon için geç kaldıklarını belirterek, “Devir işlemleri uzun sürünce isim değişikliğini bu sezona yetiştirmek mümkün olmadı. Biz başvurumuzu yaptık, önümüzdeki sezondan itibaren yeni ismi kullanabileceğiz” dedi. Çağrı Arslan, Körfez FK ve Körfezspor 1926 isimlerinin patentini aldıkları bilgisini aktardı, başka bir isim de olabileceğini söyledi.

“Turu geçmeyi çok istiyoruz”

Sportif Direktör Arslan, önümüzdeki hafta Sakaryaspor ile oynayacakları kupa maçıyla ilgili önemli bilgiler aktardı, “Geçmişteki olaylardan dolayı İl Güvenlik Kurulu’nun misafir takım taraftarına maçı yasaklaması söz konusu. Ancak biz Sakaryaspor taraftarının maça gelmesini istiyoruz. Bunun için gerekli görüşmeler ve girişimlerimiz olacak” dedi. Arslan, başka Körfez halkı olmak üzere tüm futbolseverleri kupa maçına davet etti, “Turu geçmeyi çok istiyoruz” dedi.

Keçiören hazırlıkları başladı

Bu arada Kırmızı-Beyazlı ekipte Cumartesi günü deplasmanda oynanacak zorlu Keçiörengücü maçıyla ilgili hazırlıklar dün akşam yapılan antrenmanla başladı. Çalışma öncesinde bayramlaşma töreni yapıldı. Temsilcimizde kırmızı kart cezalısı Onur Garip ise çapraz bağ ameliyatı olan Fatih Kırın dışında eksik bulunmuyor. Teknik patron Ramiz Soydaş, Başkent’te kendilerini çok çetin bir rakibin beklediğini belirterek, iyi bir hazırlık yapmaları gerektiğini söyledi.

kcoaeli-birlik

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.