DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Büyümenin işareti… AFON’A TAZE KAN

Büyümenin işareti…   AFON’A TAZE KAN
06.09.2016
363
A+
A-

Büyümenin işareti…

 AFON’A TAZE KAN

 

İzmit’te kısa sürede marka olmayı başarabilen Afon Güzellik Merkezi’nde kadro genişlemeye devam ediyor

 

Nur Karaalp tarafından geçtiğimiz yıl içerisinde Yahya Kaptan’da kurulan, kısa zamanda marka olmayı başaran ve İzmit Merkez’de yeni bir şubesini daha faaliyete geçiren, kısa zamanda yeni bir şubesinin daha açılması planlanan Afon Güzellik Merkezi’nde kadro genişlemeye devam ediyor. Güzellik uzmanı olan, güzellik uzmanlığı dalında adını geniş bir kesime duyuran Selma Bayrak, Afon Güzellik Merkezi’nin yeni bölge müdürü oldu. Afon Güzellik Merkezi’nin tüm şubelerinden sorumlu olacak olan Selma Bayrak, aldığı yeni görev ile merkezin büyümesine katkı sağlayacak. Daha önceki tecrübeleri nedeniyle bu göreve getirilen Selma Bayrak, beraberinde Afon Güzellik Merkezi’ne daha çok yenilik katacak.

 

“BÜYÜMEMİZİN İŞARETİ BU”

 

Afon Güzellik Merkezi’nin kurucusu olan Nur Karaalp, Selma Bayrak’ın yeni görevi ile ilgili açıklama yaparak, “biz Selma hanımı daha öncelerden başarılı iş hayatından dolayı zaten tanıyorduk. Kendisinin bizimle birlikte olmasının bize büyük katkı sağlayacağını düşündük. Kendisi de bu teklifimizi kırmadı. Kendisi ile büyük başarılara imza atacağız. Selma hanım bizim büyümemizin işaretidir” ifadelerinde bulundu. Selma Bayrak ise, daha önce ki tecrübelerinin üzerine yenilikleri de katacağını söyleyerek, “Afon Güzellik Merkezi’nin büyümesine ve gelişmesine katkı sağlayacağım için çok mutluyum” dedi. Açıklamalardan sonra Afon Güzellik Merkezi sahibi Nur Karaalp ve Eşi Akmis Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Karaalp, Akmis Grup Genel Müdürü Olgun Aksoy, Afon Güzellik Merkezi Bölge Müdürü Selma Bayrak ve Afon Güzellik Merkezi uzmanları Erol Altın, Murat Taş, Abdullah Yazıcı ve Selcan Mısırlıoğlu anı fotoğrafı çektirdi.

 

IMG_6244

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.