DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

CHP Çayırova İlçe Örgütü 26 Eylül’de FETÖ Paneli düzenliyor

CHP Çayırova İlçe Örgütü 26 Eylül’de FETÖ Paneli düzenliyor

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya, 26 Eylül 2016 Pazar günü FETÖ terör örgütü ve diğer cemaat yapılanmaları konulu panel düzenleyeceklerini duyurdu.

Demokrasinin hasar gördüğü her ülke, darbe ve iç savaş tehdidiyle karşı karşıyadır

Ülkemiz, 15 Temmuz gecesi hiç hak etmediği bir tablo ile karşı karşıya kaldı “Darbelere giden süreçler siyasi iktidarların ülkeyi iyi yönetemediği ve iktidar gücünü halkın aleyhine istismar ettiği,  demokrasinin zayıfladığı dönemlerden beslenirler. Laik düşüncenin egemen olmadığı, siyasal uzlaşma kültürünün gelişmediği, hukuk ve adalet sisteminin çökertildiği ve özgürlüklerin kısıtlandığı dönemlerde gerçek bir demokrasiden söz edilemez.  Demokrasinin hasar gördüğü her ülke, darbe ve iç savaş tehdidiyle karşı karşıyadır.  Demokrasiyi geliştirmek,  güçlendirmek ve korumak da, başta iktidar partisi olmak üzere demokrasinin vazgeçilmez unsuru olan tüm siyasi partilerin en büyük görev ve sorumluluğudur. CHP bu bilinçle, 15 Temmuz darbe girişiminin ilk andan itibaren karşısında olmuştur.

“Çayırova belediyesi konferans salonunda yapılacak olan panele tüm halkımızı davet ediyorum”

CHP Çayırova ilçe örgütü olarak FETÖ terör örgütünün devlet içerisinde yapılanmasını ve toplumumuzun dini duygularını nasıl sömürerek,” iktidarın kendi söylemine göre” devleti yönetenleri nasıl kandırdıklarını, önümüzdeki dönemde ülkemizin böyle bir kalkışmaya maruz kalmaması için alınması gereken tedbirleri Eski susurluk komisyonu üyesi, CHP parti meclis üyesi, Mersin milletvekili Fikri Sağlar ve Antalya milletvekili Dr. Niyazi Nefi Kara ‘nın katılacağı panelde tüm yönleri ile tartışarak halkımızı bilgilendireceğiz.26.09.2016 Pazar günü saat 12.30 da Çayırova belediyesi konferans salonunda yapılacak olan panele tüm halkımızı davet ediyorum.

s-kaya-resim-1 s-kaya-resim2

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.