DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

CHP’li Vekil Hürriyet İzmit Özel İş Uygulama Okulunu ziyaret etti

CHP’li Vekil Hürriyet İzmit Özel İş Uygulama Okulunu ziyaret etti

 

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Özel İş Uygulama Okulunu ziyaret ederek Okul Müdürü Yusuf Bayram ve Öğretmenler ile buluşma fırsatı buldu. Vekil Kaplan Müdür Bayram’a ve Öğretmenlere başarılar dilerken, Milli Eğitim Müdürlüğü’nün servis ihalesini bir an evvel ihaleyi tamamlaması ve özel çocukların okullarına kavuşturulması gerektiğini ifade etti.

“Okul servis ihalesi gerçekleşmediğinden henüz öğrenci ile buluşamadı”

Ziyaret hakkında açıklama yapan CHP Kocaeli Milletvekili Av. Fatma Kaplan Hürriyet, şu sözleri dile getirdi: “Bugün İzmit Özel Eğitim İş Uygulama Okulu’nu ziyaret ederek Okul Müdürü Yusuf Bayram ve Öğretmenler ile görüşme fırsatı bulduk. Milli Eğitim Müdürlüğü’nün servis ihalesini tamamlayamamış olması sebebiyle lise düzeyinde, özel eğitim gereksinimi olan orta-ağır düzey zihinsel güçlük yaşayan veya otizm tanısı almış bireylere hizmet veren okulumuz bu sene henüz öğrencisiyle buluşamadı. Böyle güler yüzlü idarecilere ve böyle güzel imkanlara sahip olan okulumuzun öğrencileriyle henüz buluşmaması, o öğrenciler için büyük bir kayıptır. Milli Eğitim Müdürlüğü’nün bir an evvel ihaleyi gerçekleştirmesi ve özel çocuklarımızı bir an önce okuluna kavuşturması gerekmektedir.”

2 3 4 1

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.