DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Değirmendere Yalı Evleri’nde çalışmalar tam gaz devam ediyor

Değirmendere Yalı Evleri’nde çalışmalar tam gaz devam ediyor
02.09.2016
1.179
A+
A-

Değirmendere Yalı Evleri’nde çalışmalar tam gaz devam ediyor

İlçemize bağlı Değirmendere beldesinde Gölcük Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve Değirmendere’ye önemli katkılarda bulunacak olan Yalı Evleri Projesi’nde çalışmalar aralıksız sürüyor. Yalı Mahallesi’nde belirlenen alanda başlatılan çalışmalar ile proje kapsamında bulunan evlerin ve caminin temeli atılmış durumda.

Başkan Ellibeş projeleriyle dikkat çekiyor

Gölcük Belediyesi’nin kentsel dönüşüm projesinden sonraki en önemli projelerinden birisi olan Yalı Evleri Projesi adeta hayat buluyor. Temmuz ayının ortalarında başlatılan çalışmalarda epeyce yol alındı. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Değirmendere Yalı Evleri Projesi için Değirmendere’nin kalbi olacak nitelemesi yapmış, projenin önemine değinmişti. Değirmendere’ye kazandırılan bu proje sayesinde ilçemiz hem turizm açısından hem de kent estetiği açısında oldukça faydalı bir yatırıma kavuşacak.

Değirmendere’de turizm canlanacak

Değirmendere Yalı Mahallesi’nde ekiplerin aralıksız sürdürdüğü çalışmayı Değirmendereliler büyük bir ilgiyle izliyor. Yalı Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlar Gölcük Belediyesi’ne böylesine önemli bir projeye imza atmasından ötürü teşekkür ederken, Başkan Ellibeş’e projeye ilgisinden ötürü ayrıca teşekkür etti. 400-450 günde tamamlanacak olan proje sonunda Değirmendere’de turizmin ciddi artması bekleniyor.

 

3-10-540x360 94063

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.