DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Donanma ışıklarda bulunan eğik ağaçlar dikkat çekiyor

Donanma ışıklarda bulunan eğik ağaçlar dikkat çekiyor
05.09.2016
1.345
A+
A-

Donanma ışıklarda bulunan eğik ağaçlar dikkat çekiyor

İlçemizde Donanma Işıklarda bulunan bazı ağaçların sağa ya da sola doğru eğilmeleri devrilme riski taşıyor. Vatandaşlar yetkililerden eğik bir şekilde bulunan ağaçlara karşı önlem almalarını istiyor.

Vatandaşlar tedirgin

 

İlçemizde bulunan Donanma ışıklarında yer alan bazı ağaçların eğilmesi devrilme riski taşıyor. Bu durumdaki ağaçlar yıkılma riski taşıdığından vatandaşlar tedirgin. Özellikle fırtınalı ve kuvvetli rüzgarlı havalardan ötürü sağa ya da sola doğru eğilen ağaçlara önlem almak şart. Bu durumda bulunan ağaçlar çevrenin kötü gözükmesine neden olurken, vatandaşları da tedirgin ediyor. İlçemizde Donanma ışıklarda bulunan ağaçlardan bazıları da bu durumda. Bazı ağaçların zemine doğru oldukça eğilmesi dikkatlerden kaçmazken, vatandaşlar yetkililerden bu şekilde olan ağaçlara destek yapılmasını ve yıkılmasının önlenmesini istiyor.

1

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.