DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

DOSTLUK ÖN PLANA ÇIKTI

DOSTLUK ÖN PLANA ÇIKTI

Gürcistan Kocaelispor Ahal Siğe ile karşılaştı

Türkiye ile Gürcistan arasında dostluk temellerini sağlamlaştıran projede yer alan Gürcistan Kocaelispor takımı ile Gürcistan’ın Ahal Siğe Belediye takımı geçtiğimiz Pazar günü dostluk karşılaşmasında karşı karşıya geldi. Maçı Ahal Siğe takımı 4-0 kazansa da sahanın asıl kazananı dostluk oldu.

Sahanın asıl kazananı dostluk oldu

Ahal Sige Belediye ile Gürcistan Kocaelispor takımı geçtiğimiz Pazar günü karşı karşıya geldi. 2. Ligde mücadele eden Gürcistan Kocaelispor takımı Ardahan’da oynanan dostluk maçında Ahal Siğe takımına 4-0 mağlup olmasına rağmen sahanın asıl kazananı dostluk oldu. Geçtiğimiz Pazar günü Ardahan’da oynanan maçın heyecan içinde geçmesi gözlerden kaçmadı. İki takımı izlemeye gelen taraftarları statta dostluklarını yansıtırken, ülkemizde spor sahalarında yaşanan olaylara da güzel bir örnek oldu.

“Gürcistan Kocaelispor’un birinci lige çıkması için destek şart”

Gölcük Otantik Folklor Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Safet Çelik, “Ahal Siğe Belediye ile Gürcistan Kocaelispor takımları geçtiğimiz Pazar günü dostluk maçında karşı karşıya geldi. İki dost takımın dostça mücadelesi Ala Siğe takımının 4-0 üstünlüğü ile bitmiştir. Gürcistan Kocaelispor takımı 2. Ligde mücadele ediyor. Eğer Gürcistan Kocaelispor takımı Birinci lige çıkarsa Gürcistan Futbol Federasyonu tarafından 120 bin Dolar ile desteklenecek. Maça gelirken ise takım 25 bin dolar ile desteklenmiştir. Gürcistan Kocaelispor Kurucu Üyesi olarak önceki yıllarda takımın bu seviyeye gelmesinde başta Mikail Geliaşvili olmak üzere o dönemlerde Otantik Folklor Gençlik Spor Kulübü Derneği olarak katkılarımız ile iki ülke dostluk adına önceki yıllarda Gölcük Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit belediyesi, Derince Belediyesi başkanlarının ve işadamlarının da destekleri olmuştur. Bizler Gürcistan Kocaelispor Kulübünün Birinci Lige çıkmasına iki ülke arasında dostluk köprülerinin kurulmasına duyarlı işadamlarımızın katkılarını bekliyoruz. Önceki yıllarda bahsi geçen kulübü spor tesisi için devlet destekli arazi temin edeceğini ve sporcularımız karşılıklı gelip gidip faaliyetlerinde dinlenecekleri alanların olmasına doğru gidilmektedir. Gürcü Kafkas Kültür Evi Derneği ve Otantik Folklor Gençlik Spor Kulübü Derneği Gürcistan ziyaretlerinde yetkililerle görüşecektir” dedi.

wp_20160905_16_00_02_smartwp_20160913_15_37_51_smartwp_20160925_16_07_24_smartwp_20160925_16_07_24_smart

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.