DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gaziler kendilerini hatırlayan herkese teşekkür etti

Gaziler kendilerini hatırlayan herkese teşekkür etti

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan, ilçemizdeki tüm Gaziler adına 19 Eylül Gaziler Günü’nde kendilerini mutlu eden programlara imza atan ilçe protokolüne ve Gölcük Donanma Komutanlığı’na teşekkür etti.

19 Eylül Gaziler Günümüz gerçekten mükemmel geçti”

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan, yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “19 Eylül Gaziler Günümüz gerçekten mükemmel geçti. Biz Gaziler için hazırlanan programlar bizler çok mutlu etti. Bu yüzden ilçe protokolümüze, Gölcük Donanma Komutanlığı’mıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bizim için Gaziler günü çok değerli.Çünkü ilk Gazilik unvanını bu ülkenin kurtarıcı Gazi Mustafa Kemal Atatürk aldı. Bizler her zaman belirttiğimiz gibi Gazi olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Türk Milletinin biz Gazilere olan bakış açısı bizleri çok sevindiriyor” dedi.
mehmet-arslan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.