DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük esnafı okul alışverişin de canlandı

Gölcük esnafı okul alışverişin de canlandı

Gölcük esnafı okul alışverişin de canlandı

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, “Okul alışverişleri esnafı canlandırdı” dedi

Okul alışverişi esnafın yüzünü güldürdü

Okulların pazartesi günü açılacak olması nedeniyle birçok aile çocukları için okul alışverişi yapıyor. Okul alışverişlerinin ilçemiz esnafını canlandırdığını belirten Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, yapmış olduğu açıklamada; “Öncelikle şunu iyi belirtmek gerekir. Kurban Bayramı, diğer bayramlara benzemez. Çünkü Kurban Bayramı’nda vatandaşlar kurban alırken büyük bir masrafa giriyor. Bunun yanı sıra birçok insanımız bayramın uzun tatilini fırsat bilerek tatile çıktı. Yani esnafımızın bayram satışlarında yaşadığı canlılık, geçen bayrama göre az oldu. Fakat yapılan okul alışverişleri, esnafımız bir nebze de olsa rahatladı” dedi.

Esnaf canlandı

Kocaman, açıklamasının devamında; “Bugün ilçemizdeki esnaflarımızın en büyük canlılığı okul malzeme satışlarında yaşanıyor. Pazartesi günü okulların açılacak olması nedeniyle esnaflarımızın satış canlılığı devam ediyor. İlçemizde eğitim gören 27 bin öğrencinin okul malzemeleri ve okul giysileri çantaya varana kadar alınması zorunludur. Bundan dolayı bayramdan sonra okulların açılması, ilçemizdeki ticareti hareketlendirdi. Bunu bir kez daha söylemek istiyorum bu ticaretin en büyük etkeni okulların açılışı oldu” dedi.

img_5721 necmi-kocaman

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.