DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

HAVALAR ISINIYOR

HAVALAR ISINIYOR

Kış geldi diye üzülenlere müjde

İlçemizde yaklaşık bir haftadır etkili olan serin ve yağışlı hava ilçemizi terk ediyor. İlçemiz bugünden itibaren pastırma yazı yaşayacak. Hafta Sonunun ilk günü olan Cumartesi hava sıcaklığının 30 dereceye yükselmesi bekleniyor.

Pastırma yazı geliyor

İlçemizde etkili olan yağışlı ve serin hava yerini güneşli ve pastırma sıcaklarına bırakıyor. Eylül ayının son günlerinin yaşadığımız bugünlerde mevsim normallerinin altına düşen sıcaklıklar vatandaşlar tarafından ‘ Kış bu sene erken geldi’ yorumu yapmalarına neden oldu. T-shirtler yerini montlara ve kazaklara bırakırken, yaz mevsimini seven vatandaşları hüzün kaplamıştı. Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri önümüzdeki birkaç gün ilçemizde pastırma yazının etkili olacağı müjdesini verdi. Haftanın en sıcak günü Cumartesi olacak. Sıcaklık 30 derece olurken, güneş kendisini bol bol gösterecek. Bugün hava sıcaklığı 24 derece olurken, yarın sıcaklık 26 dereceye, 1 Ekim Cumartesi günü sıcaklık 30 dereceye yükselirken Pazar ve Pazartesi günleri ise sıcaklık 28-29 derecelerde olacağı bekleniyor.

1

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.