DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Hayvan pazarında denetimler artırıldı

Hayvan pazarında denetimler artırıldı
06.09.2016
1.287
A+
A-

Hayvan pazarında denetimler artırıldı

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Gölcük hayvan pazarında büyük bir hareketlilik yaşanıyor. Kurban bayramına sayılı günler kala, ilçe ve İl Dışından hayvanlarını kurbanlık olarak satmaya gelen besiciler sayesinde, Gölcük hayvan pazarında bolluk ve bereket yaşanıyor.

BAYRAM ÖNCESİ SON KONTROLLER YAPILDI

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Gölcük İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlükleri, hayvan pazarlarındaki denetimlerini artırdı. Gölcük hayvan pazarında büyük bir hareketlilik yaşanıyor. Kurban bayramına sayılı günler kala, ilçe ve İl dışından hayvanlarını kurbanlık olarak satmaya gelen besiciler sayesinde, Gölcük hayvan pazarında bolluk ve bereket yaşanıyor.

DENETİMLER SÜRÜYOR

Gölcük hayvan pazarında Kurban bayramı öncesi hayvan hareketlerinde yaşanan artışı göz önünde bulunduran Gölcük İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri denetimlerini sıklaştırdı.

SATIŞLARDA AKSAKLIK YAŞANMAYACAK

Gölcük İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri hayvan pazarına getirilen hayvanları, çiftçilerin aylardır besledikleri kurbanlıkları bayram öncesi satmak üzere pazara geldiklerini, hayvancıların herhangi bir aksaklık yaşanmaması için gerekli önlemleri aldılar.

PAZARDA HİJYEN TEMİZLİK KONTROL EDİLDİ

Gölcük İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri, hayvan pazarlarının temizlik ve dezenfeksiyonu konusunda ilgili belediyeler ile koordineli bir şekilde çalışarak pazarlardaki hijyen temizlik ve dezenfeksiyon hususlarında önlem alındığını söyledi.

 

IMG_5656 IMG_5669

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.