DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

HER GÜN YAKLAŞIK 600 METRE YENİ YOL AÇILIYOR

HER GÜN YAKLAŞIK 600 METRE YENİ YOL AÇILIYOR

Yeni yerleşim alanlarının ve ulaşımın daha sağlıklı yapılabilmesi için ihtiyaç duyulan yolların açımlarını gerçekleştiren Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, vatandaşların bu yöndeki taleplerini yerine getirerek ulaşım sorunu çözülüyor.

Artan yapılaşma dikkate alınıyor

Başiskele’de artan yapılaşmayı dikkate alan Başiskele Belediyesi bu yapılaşmanın getireceği yoğunluğu göz önünde bulundurarak yol açma ve genişletme çalışmalarını imar planları doğrultusunda gerçekleştiriyor. Günün her saati yollarda olan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu yöndeki çalışmalarını kısa sürede tamamlıyor. Her gün yaklaşık 600 metre ham yol açılıp zemini dolgu malzemesi serilerek sağlamlaştırılıyor.

Çalışmalar kapsamında Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri hafriyat ve dolgu çalışmalarının devam ettiği Yeniköy Merkez Mahallesi Melek Sokak ile Yaylacık Mahallesi Ulubatlı Sokağın yol açımlarını gerçekleşti.

1 2

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.