DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İLK DURAK VERGİ DAİRESİ VE JANDARMA KOMUTANLIĞI

İLK DURAK VERGİ DAİRESİ VE JANDARMA KOMUTANLIĞI

İdris Alp seri ziyaretlere başladı

AK Parti ilçe başkanı İdris Alp ve yönetimi, Gölcük Vergi Dairesi Müdürü Tacettin Turgut’u makamında ziyaret etti

Ziyaretler başladı

AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, ilçe yönetimiyle birlikte dün, Gölcük Vergi Dairesi Müdürü Tacettin Turgut’u makamında ziyaret etti. İdris Alp, Tacettin Turgut’a, ülkemizin gururu ve mili simgemiz olan Türk bayrağı hediye etti. Ziyaretlerinden dolayı, AK Parti yönetimine teşekkür eden Turgut, “Bizlere onur verdiniz, hepiniz hoş geldiniz. Biz, vergi dairesi çalışanları olarak, ülkemizin ekonomik kaynaklarına katkı sağlayan bir kurumuz. Biz, kurum personelleri olarak, bu konuda çok iyi çalışmalar yapmaya gayret ediyoruz. Ülkemizin kalkınmasında üstümüze düşen her görevi arkadaşlarımla birlikte yerine getirmeye gayret ediyoruz” dedi.

‘ÇOK SIKINTILI BİR SÜREÇ YAŞADIK’

Alp, yapmış olduğu konuşmada; “Ülkemizin ve ekonomimizin gelir kaynağı olan vergi dairemizin çalışmalarını çok yakından takip ediyoruz. Çok başarılı çalışmalar yapıldığına hep şahit olduk. Bu başarılı çalışmalarınızdan dolayı, başta siz değerli müdürümüz olmak üzere tüm personeli yürekten kutlarım. Hepimizin bildiği gibi 15 Temmuz olaylarını yaşadık. Yaşanan bu olaylarda partimizi ziyaret eden birçok sivil toplum kuruluşlarımız ve kamu kuruluşlarımız oldu. Biz de parti yönetimi olarak, bu kamu kurum ve kuruluşlarımıza iadeyi ziyaretlerimize başladık. Bugün ilk ziyaretimiz siz oldunuz, bundan sonraki ziyaretimiz ise İlçe Jandarma Komutanlığı’na olacak. 15 Temmuz’da çok sıkıntılı bir süreç yaşadık. Fakat 15 Temmuz, bizler birbirimize daha da kenetledi. Halkımız, birlikteliği sağlayarak, bu toprakların bölünmesine izin vermeyeceğini bir kez daha kanıtladı” dedi.

img-20160922-wa0000 img-20160922-wa0001 img-20160922-wa0002

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.