DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kavaklı sahili kaderine terk edildi

Kavaklı sahili kaderine terk edildi

İlçemizin bir zamanlar göz bebeği olan kavaklı sahili deprem sonrası adeta kaderine terk edildi. Kendini bilmez bir kaç duyarsız vatandaşlar yüzünden kavaklı sahili çöp olarak kullanılıyor. Eski canlılığını kaybeden Kavaklı Sahili, eskimeye yüz tuttu. Geceleri ışıklandırmanın yetersiz olduğu Sahil alanında, başıboş köpekler de büyük sorun yaşatıyor.

Kavaklı sahiline çöp atmayın

Kavaklı Sahili esnafları konuyla ilgili çözüm aramak için liste yaparak yetkililere sundu. Konuyla ilgili her hangi bir girişimin olmadığını ifade eden esnaflar, “Kavaklı da yılardır esnaflık yapıyoruz. Kavaklı Sahili’ne gereken özen gösterilmiyor” dedi, İlçemizin gözbebeği Kavaklı Sahili atıl bir vaziyette sessizliğini koruyor. Depremden sonra Kavaklı Sahili’ni olduğundan daha da güzelleştiren Gölcük Belediyesi, Kavaklı esnaflarının canlanması için de birçok etkinliği Kavaklı Sahili’nde gerçekleştiriyordu. Fakat uzun zamandır Kavaklı Sahili, eski canlılığını kaybetti. Kavaklı Sahili, eskimeye yüz tuttu. Sahil Parkında yapılan kamelyalar ve açık hava oturakları duyarsız kişilerce tanınmaz hale getirildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Kavaklı Sahili esnafları, “Sahilimizin durumuyla ilgili birçok kez yetkilileri bilgilendirmek için girişimlerde bulunduk” dedi. Özellikle geceleri ışıklandırmanın yetersiz olduğu Sahil alanında, başıboş köpekler de büyük sorun yaşatıyor. Saldırgan köpekler, özellikle küçük çocuklar açısından büyük tehlike arz ediyor.

‘Kavaklı Sahili’ne gereken özen gösterilmiyor’

Sahilde bulunan oturakların kırılıp sökülmesi, kamelyaların bakımsızlığı, insanların ihtiyaçlarını karşılamak için sahilde bulunan tuvaletin hijyensizliği ve en önemlisi denize akan ara kanalların içinin pislik yuvası haline gelmesi isyan ettirdi. Sahile gelen vatandaşların buradaki bu kötü görüntüyü görünce buradan uzaklaşmak için kendilerine yer arıyor.  Kavaklı Sahili esnafları konuyla ilgili çözüm aramak için liste yaparak yetkililere sundu. Konuyla ilgili her hangi bir girişimin olmadığını ifade eden esnaflar, “Kavaklı da yılardır esnaflık yapıyoruz. Kavaklı Sahili’ne gereken özen gösterilmiyor” dedi.

20160915_101600-1 20160915_1016250 20160915_101544

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.