DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kavaklıyı kim temizleyecek

Kavaklıyı kim temizleyecek

Kavaklılar isyanda, Kavaklı mahallesinin cadde ve sokakları pislik içerisinde olurken vatandaşlar buraları kim temizleyecek diyor. Kavaklı Mahallesinde Sokak ve caddelerinde temizliğin yapılmamasına Kavaklıda ikamet eden vatandaşlar isyan etmeye başladılar, Kavaklının sokaklarında temizlik işleri uğramaz oldu dediler.

Sokaklar çöp içinde

Kavaklı da dükkanı bulunan esnaf İbrahim Dağ Sokak ve caddelerinde temizlik yapılmadığını dile getirerek şu sözleri söyledi: ‘Kavaklı sahili depremden önce adeta Gölcük’ün göz bebeğiydi, depremden sonra Kavaklı sahiline bakım yapılmadığından dolayı eski güzelliğini kaybetti. Bazı kendini bilmez vatandaşların bu sokakları çöp kovası olarak kullanması yüzünden sokaklarımız güzelliğini kaybediyor. Uzun zamandır da buraya belediye çalışanları uğramıyor. Burayı bu duruma getiren kendini bilmez bir kaç kişi yüzünden sokaklarımız çok pis” dedi.

Elimizden geldiği kadar sokaklarımızı temizliyoruz

İbrahim Dağ “ Bizler elimizden geldiği kadar sokaklarımızı temizliyoruz. Ama bizim temizliğimizde bir yere kadar. Bizler Kavaklı sakinleri olarak yetkililere sesleniyoruz lütfen Kavaklı sokaklarına bakım ve temizlik çalışmaları yapın” diyerek sözlerine son verdi.

20160920_121659 img_7256 img_7265 20160920_121653

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.