DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Kurban bayramı tatilinde otoparklar boş kaldı

Kurban bayramı tatilinde otoparklar boş kaldı

İlçemizde özellikle mesai günlerinde oldukça dolu olan Gazi Ortaokulu Arsası’ndaki otopark Kurban Bayramı tatilinde boş kaldı. Araç sürücüleri boş otoparklarda araçları için rahat yer bulabilmenin mutluluğunu yaşadı.

Yoğunluktan kurtulduk

İlçemizin önemli sorunlarından birisi olan park sıkıntısı Kurban Bayramı tatilinde ortadan kalktı. Gölcük geneli uzun bayram tatilinde adeta bomboş olması gözlerden kaçmadı. Özellikle mesai günlerinde baş gösteren otopark sıkıntısı bayram tatilinde hiç yaşanmazken, Gazi ortaokulu Arsası’ndaki otopark ise bomboştu. Vatandaşlar, “Bayram günleri Gölcük yoğunluğunu kaybetmiş, adeta ilçe merkezine huzur hakim olmuştu. Keşke her gün güzel Gölcükümüz böyle sakin olsa. Ama ne yazık ki tatil bittikten sonra Gölcük yeniden yoğunlaşacak ve sıkıntılar tekrar kendini gösterecek. Bayram öncesinde dolu olan otoparklar bile bomboş” dedi.

Açık alanlar temiz kaldı

Geçtiğimiz senelerde Kurban Bayramlarında ortaya çıkan görüntülerin bu yıl yaşanmaması ise dikkat çeken ayrı bir nokta oldu. Kurban Bayramlarında açık alanlarda kesilen kurbanlar yüzünden Gölcük genelinde kötü görüntüler meydana gelir, bu da bir çok vatandaşı rahatsız ederdi. Yetkililer birkaç senedir bu görüntülerin ortaya çıkmaması için önemli çalışmalar yaparken, bu çalışmaların da karşılığını aldı. Kurban kesmek isteyen vatandaşlara belirli alanları tahsis eden yetkililer açık alanda kurban kesmeye kesinlikle müsaade etmedi.

dsc_1466 dsc_1467

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.