DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Niğdeliler Gazileri ve Öğrencileri unutmadı

Niğdeliler Gazileri ve Öğrencileri unutmadı

Gölcük Niğdeliler Derneği Başkanı Cemil Çakmak, dün kutlanan 19 Eylül Gaziler Günü hakkında ve bugün başlayan 2016/2017 Eğitim ve Öğretim dönemi hakkında açıklamalarda bulundu.

Çakmak, “Bugün, şehitlerimizin ve gazilerimizin emsalsiz fedakârlıkları sayesinde huzur içinde yaşıyor, geleceğe güvenle bakıyoruz

Başkan Çakmak ilk önce 19 Eylül Gaziler günü hakkında açıklama yaptı. Başkan Çakmak, tüm Gazilerin 19 Eylül Gaziler Gününü kutlayarak şu sözleri dile getirdi: “Şehitlerimiz ve Gazilerimiz; vatanın bölünmez bütünlüğü, ülkemizin huzuru, güvenliği için canları pahasına görev yaparak milletimize mal olmuşlardır. Bugün, şehitlerimizin ve gazilerimizin emsalsiz fedakârlıkları sayesinde huzur içinde yaşıyor, geleceğe güvenle bakıyoruz. Ülkenin her köşesinde ortak duygularla şehitlerimize ve gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Türk halkı şehit ve gazilerimizin değerini daima bilmiş, onları büyük bir sevgiyle ve takdirle yadetmiştir. Şehitlerimizin ve Gazilerimizin kutsal emanetine, nesilden nesile yaşatılan bir ruh ve anlayışla sahip çıkacağımızı, çocuk ve gençlerimize daha güzel bir hayat, daha müreffeh bir ülke bırakmak için milletçe sarsılmaz bir irade ile çalışmaya devam edeceğimizi bir kez daha vurgulamak istiyorum. Bu düşüncelerle, Atatürk’e Gazi Unvanı ve Mareşal Rütbesi Verilmesinin Yıl dönümü ve Gaziler Günü’nde, Atatürk ve silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve aramızdan ayrılan gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyor, tüm Gazilerimizin 19 Eylül Gaziler günlerini kutluyorum” dedi.

“Tüm Öğrencilere yeni eğitim ve öğretim döneminde başarılar diliyorum”

Başkan Çakmak ayrıca dün başlayan 2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılı hakkında temennilerini şu sözlerle dile getirdi: “Ülkemizin gelişmesine, çağdaş devletler seviyesine taşınmasında ön ayak olacak olan gençlerimiz bugün yeni eğitim ve öğretim yılına başlamanın mutluluğunu yaşıyorlar. Öncelikle ilçemizde ve tüm ülkemizde eğitim görecek olan öğrencilerimizin her birine başarılar diliyor, yeni eğitim ve öğretim yılının ülkemize ve ilçemize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Öğretmenlerimize de yeni eğitim döneminde başarılar diliyorum. Ülkemizin daha fazla gelişmesi için başarılı öğrencilere ihtiyacı var. Başarılı öğrencilerimizin sayılar arttıkça ülkemiz daha da gelişecek, geleceğimiz daha sağlam olacaktır.”

cemil-aakmak

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.