DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Sıcaktan bunalanların dost mekanı Anıtpark GÖLCÜK’ÜN OLMAZSA OLMAZI

Sıcaktan bunalanların dost mekanı Anıtpark  GÖLCÜK’ÜN OLMAZSA OLMAZI
01.09.2016
1.965
A+
A-

Sıcaktan bunalanların dost mekanı Anıtpark

GÖLCÜK’ÜN OLMAZSA OLMAZI

İlçemizin kalbi konumunda olan Anıtpark Kent Meydanı’na vatandaşların ilgili oldukça yoğun. Vatandaşlar sıcak yaz günlerinde günlerinin önemli bölümünü burada geçiriyor.

Ağustos Ayı’nın geride bıraktığımız bugünlerde havaların sıcak olması vatandaşların serin ve gölgelik alanlara gitmelerine neden oluyor. Vatandaşların birçoğu ilçemizin kalbi konumunda olan Anıtpark’a gelerek burada hem serinliyor, hem de dostlarıyla sohbet etme imkanı buluyor. Uzun yıllardır vatandaşların ilk tercih noktası olan Anıtpark güzelliği ile Gölcüklüler tarafından oldukça rağbet görüyor.

SICAKLAR BUNALTIYOR

İlçemizde bir kaç gündür mevsim normallerinin bir iki derece üzerine çıkan hava sıcaklığı vatandaşların evlerde bunalmasına neden oldu. Özellikle öğle vakitlerinde sıcak kendini yakından hissettirirken, evlerinde bunalanların ilk tercih ettiği nokta Anıtpark oluyor. Burada emeklisinden, gencine, tatil gününde olan çalışanından, çocuklara kadar herkes adeta nefes alıyor.

HAVUZ ÇALIŞTIRILMIYOR

Geçtiğimiz senelerde Anıtpark’a yapılan havuz çalıştırılıyor, fakat çocuklar havuzun içine girerek adete tehlike ile burun buruna kalıyordu. Gölcük Belediyesi’nin çocukların tehlikeli oyununa karşı aldığı önlem neticesinde havuz başına güvenlik görevlisi görevlendirmişti. Bu da istenilen neticeyi vermeyince yetkililer çareyi havuzu çalıştırmamakta buldu. Bir çok vatandaş sıcak yaz gününde havuzun neden çalışmadığını merak ediyor, havuzun çalışmamasını yadırgıyordu. Gölcük Belediyesi’nin almış olduğu bu önlemle yaşanılabilecek olası kazalarında önüne geçilmiş oldu.

 

ebccaaba54e84eba42916a64d897c08a jpeg

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.