DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

SORUN BÜYÜYOR

SORUN BÜYÜYOR

Yol kenarları araçlarla dolu

İlçemizde otopark sıkıntısı devam ediyor. İlçemizin birçok alanında yine araç sürücüleri yine araçlarını otoparklar yerine cadde ve sokaklara park etmeye tercih etti. Bu durum yüzünden hem ilçe merkezinde hem de ara sokaklarda yolu oldukça daralıyor.

Yol daralıyor

İlçemizde araç sürücülerinin araçlarını dar olan cadde ve sokaklara park etmesi sıkıntı yaratmaya devam ediyor. Zaten dar olan yollar araçların sağlı sollu park etmesinden ötürü daha da daralıyor. Vatandaşlar, yaşanılan bu sıkıntı hakkında şu sözleri dile getirdi: “Dar sokak ve cadde aralarına araç sürücülerinin araçlarını park etmesi kötü görüntü ortaya çıkarmasının yanında cadde ve sokakların daralmasına neden oluyor. Gölcük’te ücretli olduğu için otoparklar boş kalıyor. Yetkililerin bu duruma bir çare bulması gerekiyor” diyerek tepkilerini ortaya koydu.

 

dsc_114112742320_183606738677072_4957280369121341269_n

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.