DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

TED Kocaeli Koleji’nden AÇILIŞ YEMEĞİ

TED Kocaeli Koleji’nden  AÇILIŞ YEMEĞİ
02.09.2016
2.134
A+
A-

TED Kocaeli Koleji’nden

AÇILIŞ YEMEĞİ

 

TED Kocaeli Koleji 2016-2017 eğitim öğretim yılının startını, Wellborn Hotel’de gerçekleştirilen oldukça eğlenceli bir akşam yemeği ile verdi.

 

Kentimizde kurulduğu günden bu yana eğitim anlayışında köklü değişikliklere imza atan TED Kocaeli Koleji, 2016-2017 eğitim-öğretim yılının startını Wellborn Hotel’de verdi. Tüm akademik ve idari kadronunn yanı sıra okul aile birliğinin de iştirak ettiği akşam yemeğine TED Kocaeli Koleji Kurucu Temsilcisi Nilgün Çelebi, Okul Müdürü Rasim Aydoğuş, müdür yardımcıları Tuğba Kara ve İlkay Çakmak’ın yanı sıra okul personelinin aileleri de eksiksiz katılım sağladı.

 

AYDOĞUŞ: TED’Lİ NESİLLER GELİYOR

 

Oldukça keyifli geçen akşam yemeği programı Okul Müdürü Rasim Aydoğuş’un konuşmasıyla başlarken, “Türk çocukları için yurt içinde ve yabancı ülkelerde dil öğretimini öngören okullar ve her çeşit kurslar açmak” amacına paralel olarak geçtiğimiz eğitim öğretim yılında Kocaeli’de meşalemiz yanmaya başladı. Yaktığımız meşale her geçen gün büyüyerek kocaman bir aileyi oluşturmaya TED’li nesillerin temellerini atmaya devam ediyor” dedi.

 

HEPİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUM

 

Konuşmasına geçtiğimiz yıl gösterilen başarılara değinerek devam eden Aydoğuş; “Geçtiğimiz yıl göstermiş olduğumuz çalışma performansı ile oldukça başarılı bir yıla imza attık. Hem öğrencilerimiz hem de akademik kadromuz açısından verimli bir eğitim-öğretim dönemi geçirdik. Bu yıl da arkadaşlarımın başarılarına olan inancım tamdır. Yeni ders yılımızda başarılarımızın devamını diliyorum” dedi.

 

“ASLİ GÖREVİMİZ NİTELİKLİ EĞİTİM”

 

Aydoğuş’un ardından bir konuşma gerçekleştiren TED Kocaeli Koleji Kurucu Temsilcisi Nilgün Çelebi: “Ulu önderimiz Atatürk’ün vasiyeti doğrultusunda, ülkemizin uygarlık hedeflerini sürdürmek amacından hiç bir zaman vazgeçmeyen Türk Eğitim Derneği’nin, Kocaeli’deki eğitim neferleri olarak bizler, Cumhuriyetimizin değerlerine bağlı kalmayı en önemli ilkemiz saymaktayız. Bu kapsamda da ülkemizde ve kentimizde nitelikli eğitimi yaygınlaştırmayı her zaman asli görevimiz olarak benimsedik ve böyle de devam edeceğiz. Gösterdiğimiz başarılar ve kentimizin kurumumuza olan ilgisi, görevimizi başarıyla ifa ettiğimizi göstermektedir”dedi.

 

“ATATÜRK’TEN ALDIĞIMIZ İLHAMLA…”

 

Sözlerine devam eden Çelebi; “Türk Eğitim Derneği’nin hedefleri ve vizyonu doğrultusunda büyük önderimiz Atatürk’ten aldığımız ilhamla her geçen gün daha da büyüyen bir çekirdek aile olarak içinde yer aldığımız TED ailesiyle birlikte yürümeye bu yıl da devam ediyoruz.Başta sevgili müdürümüz Rasim Aydoğuş ve müdür yardımcılarımız olmak üzere, onların yönetimindeki tüm kadrolarımıza başarılı ve TED değerlerine bağlı bir ders yılı diliyorum.” dedi. Etkinlik akşam yemeği ile devam ederken, katılımcılar gönüllerince eğlendi.


IMG_8643 IMG_8650 IMG_8664 IMG_8667 IMG_8669 IMG_8840
 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.