DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

TEMAD bu sene de burs verecek

TEMAD bu sene de burs verecek

TEMAD bu sene de burs verecek

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü her yıl öğrencilere verdikleri bursları bu yılda vereceklerini açıkladı. Başkan Tülü, öğrencilere verilecek bursun bu yılda 200 lira olduğunu ifade etti.

TEMAD eğitim yolunda öğrencileri destekliyor

TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, yeni eğitim ve öğretim yılında da 12 öğrenciye burs vereceklerini açıkladı. TEMAD, 10 ay süreyle ayda 200 TL burs veriyor. Bu yıl sadece asker ailelerin çocukları değil, sivil ailelerin üniversiteye giden çocukları da burs için başvurabilecek. TEMAD Gölcük Şubesi’nin bursundan yararlanmak isteyen üniversite öğrencilerinin 20 Eylül akşamına kadar dernek şubesine başvuruları gerekiyor. Başkan Tülü, burslar hakkında yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Bizler TEMAD ailesi olarak her yıl asker ailelerimizin çocuklarına eğitim burslarımızı veriyoruz. Yeni eğitim ve öğretim döneminde de burslarımızı vereceğiz. Bu yıl da geçtiğimiz sene olduğu gibi birkaç sivil ailelerin çocuklarına da burs vereceğiz. Fakat bunun için bazı kriterler var. TEMAD yönetimi olarak bizler hangi ailelilerin çocuklarına burs vereceğimizi değerlendirip, ona göre burs veriyoruz. Bu senede burs miktarımız 200 lira” dedi.

 

1-11-e1470059809704-415x260

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.