DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Türk Milleti birlik ve beraberliğini her daim korumalıdır

Türk Milleti birlik ve beraberliğini her daim korumalıdır
01.09.2016
1.212
A+
A-

Türk Milleti birlik ve beraberliğini her daim korumalıdır

Gölcük Otantik Folklor Gençlik ve Spor Kulübü Derneği ve Gürcü Kafkas Kültür Evi Derneği Başkanı Safet Çelik, yaptığı açıklamada ülkemizin zor günlerden geçtiğini fakat bu zor günlerde halkın birlik ve beraberlik mesajı vererek tüm dünyaya önemli mesaj verildiğini belirtti.

Çelik, “Emperyalistlerin gözü kulağı ülkemizin üzerinde”

Gölcük Otantik Folklor Gençlik ve Spor Kulübü Derneği ve Gürcü Kafkas Kültür Evi Derneği Başkanı Safet Çelik, yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Biliyorsunuz ki hepimiz 15 Temmuz akşamı adeta uçurumdan döndük. Türk Milleti darbecilere ve darbecilerin arkasındaki emperyalist güçlere en güzel şekilde cevap vermiştir. Ülke olarak şu anda zor günlerden geçiyoruz. Ülkemizin 4 yanı cennet gibi güzel ve çok önemli bir jeopolitik bir konuma sahip. Bu yüzden de emperyalistlerin gözü kulağı ülkemizde. Bizi birbirimize düşürmek istiyorlar.”

“Ülkemizin komşularından ders almalıyız”

“Ülkemizin komşularının iç durumu açık ve seçik felaket durumdadır.Irak, Afganistan ve Suriye’nin ne hale döndüğünü hepimiz gördük. Bizim bizden başka dostumuz yok. 15 Temmuz’da birlik ve beraberlik örneği sergileyen Türk Milleti bundan sonra da aynı örnek birlikteliğini devam ettirmelidir. Ülkemizi koruyan askerlerimiz ve polislerimiz bizim canımızdır. TSK içinde konuşlanmış vatan hainlerinin gerçekleştirmeye çalıştığı darbe girişiminden kesinlikle kahraman askerlerimizin bütününü sorumlu tutmamalı, onların kararlı adımları sayesinde darbe girişiminin püskürtüldüğü unutulmamalıdır. Allah bundan sonra ülkemizi karanlıklara gömecek tüm adımlardan korusun” dedi.

 

safet-áelik

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.