DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Yeni adli yıl başladı ANITPARK’A ÇELENK BIRAKILDI

Yeni adli yıl başladı  ANITPARK’A ÇELENK BIRAKILDI

Yeni adli yıl başladı

ANITPARK’A ÇELENK BIRAKILDI

Adli Tatil, bugün itibariyle sona erdi. Yeni adli yıl ise 1 Eylül’de başladı. “Yargı Hizmetleri İle İlgili Olarak Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun” Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre, tüm yargı kurumlarındaki adli tatil ile ilgili olarak, “Adli Tatil, her yıl 20 Temmuz’da başlar, 31 Ağustos’ta sona erer. Yeni adli yıl 1 Eylül’de başlar” hükmü getirildi. Tüm yargı kurumları 40 gün süreyle tatildeydi.

1 EYLÜL’DE YENİDEN

1 Eylül Perşembe günü (dün) yargı mensupları iş başı yaptı. İlçemizde Gölcük’ün kalbi olan Anıtpark’da Avukatlar Atatürk anıtına çelenk bırakarak adli tatilin bittiğini belirttiler. Çelenk takdiminin ardından konuşmasını yapmak üzere Kocaeli Barosu gölcük temsilcisi Ahmet Şahin şu sözleri dile getirdi: “Hepimiz için çok kabus dolu bir yıl oldu. Birçok üzüntü ve sıkıntı yaşadık. Memleketimizin her yerinde camiamızı sardı, çok üzüntülü ve sıkıntılı günler geçirdik. İnşallah 2016 2017 çalışma dönemimiz hukuka saygılı hukuka saygının tavan yaptığı, hukuk dolu, hukuktan ayrılmayan güzel bir çalışma dönemi diliyorum. İnşallah üzüntülerimiz geride kalır. Güzel hoş bir çalışma dönemi ile karşı karşıya kalırız. Bir hukukçu olarak hiç bir zaman umudumuzun eksilmemesini temelli ediyorum. Ben hepinize yeni dönemde ailenizle birlikte sizlere hukuka saygılı, sağlıklı mutlu ve neşeli bol kazançlı günler diliyorum. Katıldığınız için de ayriyeten hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

IMG_4996 IMG_5010 IMG_5022 IMG_5025 IMG_5038

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.