DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

62 katılımcı 294 eserle katıldı

62 katılımcı 294 eserle katıldı

Ödüllü Fotoğraflar Sergilenecek

Derince’nin doğal, tarihi, kültürel güzelliklerinin tanıtımını sağlamak ve fotoğraf sanatına katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen Ulusal Fotoğraf Yarışması, bu yıl 62 katılımcının müracaat ettiği 294 eserle yapılmıştı. Jürinin büyük bir titizlikle yaptığı değerlendirmenin ardından birinciliğe ’Harikalar Sahili’ adlı fotoğrafıyla Tunç Yeşil ulaşmıştı. Yarışmada ikincilik ödülü ‘Liman Kenti Derince’ adlı fotoğrafıyla Ahmet Turan Kural’ın olurken, üçüncülük ‘Meydan’ adlı eseriyle Murat İbranoğlu’nun olmuştu.

Kent Meydanı’nda fotoğraflar sergilenecek

Yarışmanın neticelenmesinin ardından dereceye giren ve sergilemeye değer bulunan toplam 35 eser için iki ayrı program düzenlenmesine karar verildi. Buna göre yarışmada ödül kazanan 35 eser ilk olarak 21 Ekim Cuma günü (Bugün) öğleden sonra Derince Kent Meydanı’nda sergilenerek, vatandaşların beğenisine sunulacak. 22 Ekim Cumartesi günü ise bu kez Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde bir program tertip edilecek. Saat 10.30’da başlayacak etkinlikte hem fotoğraflar sergilenecek hem de dereceye giren eser sahiplerine ödülleri takdim edilecek.

ikinci_1 ucuncu_1 birinci_4

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.