DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

AİLE KONAK AKADEMİK KADROSUNU GÜÇLENDİRDİ

AİLE KONAK AKADEMİK KADROSUNU GÜÇLENDİRDİ

Aile Konak Hastanesi sağlık alanında yaptığı ataklarına ara vermeden devam ediyor. Kadın Doğum profesörü Dr. Bülen Duran ve Üroloji Doçenti Dr. Kürşat ÇEÇEN’den sonra akademik kadrosunu genişleten hastane son olarak Göğüs Hastalıkları Doçenti Dr. Murat SEZER’i kadrosuna dahil ederek doçent sayısını ikiye çıkardı

Gölcük’te Ford Otosan Fabrikası sapağı karşısında hizmet veren Aile Konak Hastanesi, Başiskele’den İzmit’e, Gölcük’ten Yalova’ya kadar geniş bir alana hizmet vermeye devam ediyor. Hekim kadrosuna Göğüs Hastalıkları Doçenti Dr. Murat SEZER’i dahil eden Aile Konak Hastanesi, doçent sayısını ikiye çıkardı.

 ZATÜRREYE DİKKAT

 Aile Konak Hastanesi’nde hasta kabulüne başlayan Göğüs Hastalıkları uzmanı Doç Dr. Murat SEZER, hafta içi hergün saat 9:00 – 18:00 Cumartesi 9:00 – 15:00 saatleri arasında hizmet verecek. Zatürre tedavisinden, Tüberküloz’a Akciğer Kanseri’nin teşhisinde kullanılan Bronkoskopi uygulaması ve Solunum Fonksiyon Testlerine , KOAH ve Astım’a kadar birçok Göğüs Hastalığı konusunda Doç Dr. Murat SEZER tecrübesiyle hastalara şifa verecek. Sonbahara girdiğimiz bugünlerde, Zatürre ya da tıbbi ismi ile pnömoni konusunda uyaran Doç Dr. Murat SEZER, akciğerlerin bakteri, virus ya da farklı mikroplarla iltihaplanmasıyla oluşan ve bu mikropların akciğerlerin alveol adı verilen hava keseciklerine ulaşması ile buralarda iltihap ve kan damarlarından gelen savunma sistemi hücreleri biriktiğini ve  bağışıklık sistemi zayıf olan çocuklarda, yaşlılarda ve bağışıklık sistemini baskılayan kronik hastalığı olan kişilerde daha ağır seyredeceğini hatta ölümcül olabileceğini ifade etti.

 Doç. Dr. Murat SEZER kimdir?

 Göğüs Hastalıkları doçenti olarak Aile Konak Hastanesi’nde göreve başlayan Doç Dr. Murat SEZER, 1998 yılında Hacettepe Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 1999 yılında İstanbul Dr. Lütfü KIRDAR Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde uzmalığını tamamlayan, 1999-2000 yılları arasında Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde doçentliğini alan SEZER, 2003 -2004 yılları arasında İstanbul Dr. Lütfü KIRDAR Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Göğüs Hastalıkları uzmanı, 2004-2005 yılları arasında Aksaray Kazım Yazıcı Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nde uzman hekim, 2009 yılında Afyon Kocatepe Tıp Fakültesi’nde doçentlik, 2014-2016 yılları arasında Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nde Göğüs Hastalıkları anabilim dalı başkanı olarak görev yaptı.

doc-dr-murat-sezer hastane-resmii

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.