DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

AK Partili Kadınlara bir ödül daha

AK Partili Kadınlara bir ödül daha

AK Parti Genel Merkez AR-Ge Birim Başkanlığı tarafından düzenlenen kampta başarılı çalışmalarından dolayı Kadın Kolları ödül aldı.

AK Parti Genel Merkez AR-GE başkanlığı tarafından düzenlenen ve 81 il AR-GE başkanlarının katılımıyla gerçekleşen eğitim ve istişare kampı sona erdi. Kampta il AR-GE Birimleri tarafından yapılan çalışmalar değerlendirdi. Genel Merkez AR-GE başkanı Hayrunnisa Avcı başkanlığında gerçekleşen kampta birim başkanlarının çalışmaları değerlendirildi, yapılacak yeni çalışmalar aktarıldı.

Kocaeli Kadın Kolları ödül aldı

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Selva Çam’ında katıldığı kampta başarılı iller ödüllendirildi. Kocaeli AR-GE birim başkanlığı il kadın kolları ve ilçe kadın kollarında düzenli olarak yaptığı “kitap okuma” ve “beyin fırtınası” çalışmalarından dolayı ödül aldı. Ödülü AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Selva Çam’dan alan, Kocaeli Kadın Kolları AR-GE başkanı Şule Yılmaz “her ay büyük bir keyifle yaptığımız kitap okuma çalışması ve yine düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz beyin fırtınası genel merkez tarafından ödüllendirildi. Bu ödül şahsıma verilmiş bir ödül değil, il kadın kollarımıza, ilçe kadın kollarımıza verilmiş bir ödül. Bu çalışmaların yapılmasında emeği geçen herkese verilmiş bir ödül. Çalışmalarda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.

img_7171 img_7175 img_7169

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.