DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Akmis Grup bu davranışıyla örnek oldu

Akmis Grup bu davranışıyla örnek oldu

 

Akmis Grup tarafından İzmit’te düzenlenen ‘Mix Fight Gala Kick Box Organizasyonu’ bilet gelirleri 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanların ailelerine bağışlandı. Akmis Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Karaalp, bağış makbuzunu Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’na takdim etti.

Elde edilen biletix gelirlerinin 15 Temmuz mağduru ailelere bağışla

Akmis Grup tarafından kurulan Akalp Organizasyon tarafından 24 Eylül tarihinde İzmit Şehit Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda ‘Mix Fight Gala Kick Box Organizasyonu’nda gerçekleşmişti. Gerçekleşen organizasyonda Türk Milli Takım sporcusu Avatar Atakan, Erkan Varol gibi önemli eldivenler ringe çıkmış, Almanya Milli Takımında ise  Jeton Bojra ve Viktor Bogutzki gibi isimler ringe çıkmıştı. Gerçekleşen organizasyona katılım çok yüksek olmuştu. Organizasyonun amacı ise, Türkiye’de ki ağır psikolojik sendromun ortadan kaldırılması ve elde edilen biletix gelirlerinin 15 Temmuz mağduru ailelere bağışlanması olmuştu.

Vali Güzeloğlu’ndan teşekkür

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, gerçekleşen organizasyonun ardından Akmis Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Karaalp ve Akmis Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Karaalp’i makamında kabul etti. Gerçekleşen görüşmede Vali Güzeloğlu, “Türkiye’de büyük bir hadise gerçekleşti. Millet bu darbe girişimini büyük fedakarlıklar göstererek, canlarını tehlikeye atarak ortadan kaldırdı. Ruhi Karaalp ve Ümit Karaalp kardeşler de millet olma kaidesini gerçekleştirdikleri organizasyon ile göstermiş oldular. Duyarlı işadamı duruşunu çok iyi gösterdiler. Ben kendilerine bu anlamda çok teşekkür ederim. Hem kendi adıma hem millet adına kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

AMACIMIZ MİLLETİMİZE FAYDALI OLMAK

Akmis Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Karaalp, “Biz Cumhurbaşkanımızın bize gösterdiği yolda görevimizi yerine getirdik. Amacımız milletimize faydalı olmak. Bu zor şartlarda organizasyonu valimizin desteğiyle gerçekleştirdik. Allah birdaha ülkemize ve milletimize böyle karanlık günler göstermesin. 15 Temmuz’u çok iyi anladığımızı düşünüyoruz. Abhazya’nın Türkiye Ticaret ve Ekonomik İlişkiler Temsilcisi olmamız münasebetiyle, Türkiye Gazeteciler Federasyonu ve Ulusal Basın mensupları ile Abhazya’ya bir ziyaret gerçekleştirdik. Abhazya’nın başkenti Sohum’da da 15 Temmuz darbe girişimini anlatan, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin topladığı gazeteci arkadaşların fotoğraflarını burada sergiledik. Abhazya Devlet Başkanı Raul Hacımba ile görüşmemiz oldu. Onlarında sizlere ve milletimize selamları var. 15 Temmuz desteğini göstermeye devam ediyorlar.”

akmis

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.