DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

“ALLAH BU BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ BOZMASIN”

“ALLAH BU BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ BOZMASIN”

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu,

 Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu; Hak-İş Konfederasyonu Kocaeli Temsilcisi ve Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy, Öz-İş Sendikası İl Başkanı Ramazan Çetin, Hizmet-İş Yönetim Kurulu Başkanı Tuğrultan Çağdaş, Çelik İş Sendikası Şube Başkanı Erdal Yaldız, Hizmet İş Sendikası Şube Başkanı Muharrem Subaşı ve Liman İş Sendikası İl Başkanı Ahmet Ergül’ ü makamında kabul etti.

Ersoy, “Sayın Valimizin bu mücadeledeki duruşunu takdir ettik”

Ülke gündemi ile ilgili Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nun engin bilgilerinden yararlanmak amacıyla ziyarette bulunduklarını belirten Hak-İş Konfederasyonu Kocaeli Temsilcisi ve Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy; ”15 Temmuzda Türkiye Cumhuriyetine karşı yapılan hain kalkışmayı Hak-İş Sendikası olarak lanetliyoruz. Sayın Valimiz İlimizin en yetkili kişisi olarak bu mücadelenin en ön saflarındaydı. Sayın Valimizin bu mücadeledeki duruşunu takdir ettik. Valimiz öncümüz oldu ve her zaman Devletimizin güler yüzü oldu. “ diyerek Sayın Valimize ilimizdeki sendika faaliyet ve çalışmalar hakkında bilgi sunumunda bulundu ve desteklerinden ve kabullerinden dolayı teşekkür etti.”

Vali Güzeloğlu, “Mücadelemiz devam ediyor ve bu mücadelemiz sürecek”

Vali Güzeloğlu ise yaptığı konuşmalarında; “Bugün bu hain yapının iç ve dış destekçilerinin, işbirlikçilerinin hukuk önünde ve hukuk kuralları içerisinde adaletin önünde hesap vermesini sağlıyoruz. Mücadelemiz devam ediyor ve bu mücadelemiz sürecek. Bertaraf edilen bu hain darbe girişimi karşısında Milletimizin dik duruşunun, Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla meydanları doldurmasının çok büyük önemi var. Kocaeli’mizde de bu vatana ait olan bu vatanın değerleri noktasında kurulduğundan beri hassasiyeti olan Sendika Konfederasyonlarımız demokrasi nöbetlerimizde meydanlarda, halkın içinde yerini aldı, bende sizlere bu duyarlı katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Bu hassasiyeti yüreğinde ve beyninde taşıyan, bayrağıyla en ön safa çıkan bütün sivil toplum kuruluşlarına ve tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimizin bozulmaması için bu doğrultuda herkesin sorumluluğu sonuna kadar alması lazım. Allah bu birlik ve beraberliğimizi bozmasın.” diyen Sayın Valimiz ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Sendika başkanlarına çalışmalarında başarılar diledi.

01

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.