DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Anıtpark’ta bazı detaylar dikkat çekiyor

Anıtpark’ta bazı detaylar dikkat çekiyor

İlçemizin kalbi konumunda olan Anıtpark’ta özellikle güneşli havalarda vatandaşlar güneş alan banklarda oturmak istemiyor. Vatandaşlar yetkililerden açık alanda kalan bankların üzerinin örtülmesini istiyor.

Güneşte kalan banklarda oturmak sıkıntı oluyor

İlçemizde vatandaşların uğrak yeri olan Anıtpark Kent Meydanı’nda bazı eksiklikler göze çarpıyor. Özellikle sıcak ve güneşli havalarda parkın açık olan bölümlerinde yer alan banklarda oturmanın zor olduğunu ifade eden vatandaşlar, açık alanda kalan bankların üzerinin örtülmesini istiyor. Güneşli ya da yağmurlu havalarda banklara oturamadıklarını belirten vatandaşlar, “Bizler Anıtpark’ta güneşli havalarda gölgelerde kalan banklarda çoğu zaman oturacak yer bulamıyoruz. Mecburen güneş alan banklarda oturmamız gerekiyor. Güneş yüzünden burada da oturamıyoruz. Yetkililer park’ın açık kalan bölümlerinde yer alan bankların üzerini tente ile örtmeli ya da bu sistemli oturma alanları getirmeli. Bir bazı zamanlar gençler burada kalan bankların üzerine ayakkabıları ile çıkıyorlar. Bu da bankların kirlenmesine neden oluyor. Tabi bunda yetkililerin yapacakları bir şey yok fakat bu haberi okuyan aileler çocuklarına banklara ayakkabıları ile basmaması gerektiğini belirtir” dedi.

20160929_103416 20160929_103421

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.