DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ASKER ADAYLARINA BİLGİLENDİRME

ASKER ADAYLARINA BİLGİLENDİRME

Gölcük Askerlik Şubesi Başkanlığı’ndan Kasım Celbi hakkında

Milli Savunma Bakanlığı Gölcük Askerlik Şubesi Başkanlığı Kasım 2016 Er Celbi sevk duyuru metnini yayınladı. Gölcük Askerlik Şubesi’nden yapılan açıklamada asker adaylarının yapmaları gereken işlemler açıklandı.

Gölcük Askerlik Şubesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada şu maddeler yer aldı;

1.Askerliklerine karar aldıran er statüsündeki yükümlülerin 1996/4 tertip olarak;Birinci grup 31 Ekim 2016-03 Kasım 2016 tarihleri arasında, ikinci grup ise 07-09 Aralık 2016 tarihleri arasında olmak üzere iki grup halinde silah altına alınacaklardır.

  1. Sevk evrakları birinci grup için 14 Ekim 2016 tarihinden itibaren, İkinci grup için 01 Aralık 2016 tarihinden itibaren verilmeye başlayacaktır.

3.Sevk evraklarını almak için başvuracak yükümlülerin, nüfus cüzdanlarını yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

4.Askere alınacakların, Sevk evrakların birinci grup için en geç 03 Kasım 2016 tarihine kadar,ikinci grup için ise 09 Aralık 2016 tarihine kadar almaları gerekmektedir.Sevk evraklarını almayanlar ile aldıkları halde birliklerine katılmayanlar bakaya suçu işlemiş olacaklarından,il/ilçe idare kurullarınca para cezası ile cezalandırılabilecek veya safahatlarına göre mahkemeye verilerek cezalandırılabilecekleri için yükümlülerin zamanında sevk evraklarını almaları ve birliklerine katılmaları menfaatleri icabıdır.

askerlik-subesi

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.