DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

BAKANIMIZIN SÖZÜNÜ ÇİĞNETMEYECEĞİZ

BAKANIMIZIN SÖZÜNÜ ÇİĞNETMEYECEĞİZ

Kocaeli Birlik Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Yılmaz:

Erhan Yılmaz, “Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ın ‘Kocaeli Birlikspor’u, Süper Lig’e Çıkaracağız’ sözünü bu sezon yerine getirerek, Bakanımızın Kocaeli halkına verdiği sözü çiğnetmeyeceğiz” dedi.
HALKIN DESTEĞİ ARTIYOR

Kocaeli Birlik Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Yılmaz, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Bu sezon ligde iyi bir çıkış yakalayan kırmızı beyazlılar, geçtiğimiz sezon kaçırdığı fırsatı bu kez tamamlamak istiyor. Yeni bir yönetimle yeni bir oluşum yapan Erhan Yılmaz, başkanlığındaki Kocaeli Birlikspor Kulübü’ne geçtiğimiz sezona oranla her geçen gün Kocaeli halkının desteğinin arttığını belirtti.

 ŞAMPİYON BİZ OLACAĞIZ

 Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Yılmaz yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz sezona oranla, bu sezon daha az maliyetli, güçlü, birçok kesimle beraber kentte sempati ile bakılan bir takım oluşturmaya çalıştık. Bu sezonki takımımızı astronomik rakamlardan uzak, düşük bir bütçeyle kurduk ancak takımımız asla ve asla hedefinden vaz geçmiş değildir. Hedefimiz şampiyonluktur. Ligde iyi durumdayız. Futbolcu kardeşlerime olan güvenim inancımdan dolayı üst sırada ligi bitireceğimizden eminim. Kimsenin de kuşkusu olmasın.”

 BU KENTİN EVLADIYIM

Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Yılmaz şöyle devam etti; “Bu sezon koşan, mücadele eden, iyi insanlardan oluşan kaliteli bir ekip kurduğumuzu düşünüyorum. Teknik ekip ve futbolcu arkadaşlarımızla bu işe baş koyduk. Hepsi ile gönülden akitname imzaladığımızı rahatlıkla ifade edebilirim. Kapanma durumu söz konusu olan kulübümüzü, bu kentin bir evladı olarak devraldık.

 ASLA RAZI OLAMAZDIM

Bu kulübün kapanmasına ya da başka bir ile devrolmasına razı olamazdım. Aslında bu bir sosyal sorumluluk projesidir. Bu kadar kitleleri bir araya getiren futbol kulübümüzde alt yapılarımızla birlikte yüze yakın çalışanımız var ve bu kulüpten evine ekmek götürüyor. Bir çok futbolcunun hayalleri var. Bu hayalleri ve hedefleri yerine getirmek için görev başındayız.

 ÖNCE AHLAKLI İNSAN…

 Cumhurbaşkanımızın dediği gibi her zaman birlik ve beraberlik içerisinde ülkemize milletimize faydalı insanlar olmaya çalıştık. Sayın Cumhurbaşkanımızın ‘Yatırımlarınızı durdurmayın’ söylevini kendimize görev edindik. Bende bu takımın iki sezon formasını giyen bir futbolcusu olarak buna seyirci kalamazdım. Amacımız  bu kulübü, ülkesine ve milletine bağlı, sportif kimlik ve başarıdan önce iyi ahlaklı insanlar yetiştiren, hayata tutunduran, kalıcı, örnek bir kurum haline getirmektir.

AZ PARAYLA OLACAK

Biz de yatırımlarımızı yaparak kapanma noktasında olan kulübümüzü aldık. İşsiz kalabilecek onlarca insana umut ışığı olduk. Ben bu takımın futbolcusu olarak bu takıma sahip çıktım. İnançla söylüyorum ki; geçtiğimiz sezon yarım kalan şampiyonluk hedefimizi bu sezon tamamlayacağımızdan kuşkunuz olmasın. Büyük paralar harcanarak büyük işlerin yapılmayacağının örneğini inşallah tüm Türkiye’ye göstereceğiz. Bu ruhla, bu aşkla yola çıktık. Ve bunu tüm Kocaeli halkı da görecek” dedi.
GÖĞÜS REKLAMI BİLE YOK

Kenti profesyonel düzeyde, en üst seviyede temsil eden kulüp olduklarını ifade eden Erhan Yılmaz, “Beş hafta oldu hala formalarımıza göğüs reklamı alamadık. Bizle beraber diğer profesyonel liglerde mücadele eden diğer profesyonel takımlarımızda maalesef reklam konusunda sıkıntı yaşıyor, reklam alamıyor. Onca sanayii kuruluşunun yer aldığı bu kentte, bir firmanın çıkıp reklam veremiyor olması son derece düşündürücü.

 HALKIMIZA GÜVENİYORUM

 İki sezon bu takımın formasını giyerek sizlere layık olabilmek için çalıştım. Sorumluluklarımı hep bildim. Ve terimin son damlasına kadar formamı terleterek sahada gerekeni yaptığıma inanıyorum. Şimdide genç bir yönetici olarak kurumumuzu ayakta tutmaya çalışıyorum. Öncelikle Körfez ve sonra tüm Kocaeli

halkını yanımıza alarak, Hakka güvenerek, tüm cesaretimizle bu işe atıldık. Her şey bu kent için. Bakanımız Fikri Işık’ın bize destek olacağını da biliyoruz. Gün birlik olma günü” dedi.

BİZE DESTEK OLSUNLAR

Milli Savunma Bakanımız Sayın Fikri Işık başta olmak üzere bu kentin en üst düzey bürokratlarının kurduğu bu takıma bugüne kadar hep destek oldular. Bakanımızın Kocaeli halkına bir sözü vardı. Sayın Bakanımız, ‘Kocaeli olarak bir eksiğimiz var, o da Süper Lig’de bir takımımız yok. İnşallah önümüzdeki süreçte Kocaeli Birlikspor’u Süper Lig’de Kocaeli’ni temsil eden güçlü bir takım olarak göreceksiniz’ demişti. Bu doğrultuda takımımızı Süper Lig’e çıkaracağımızdan zerre kadar şüphemiz yok. Bakanımızın Kocaeli halkına verdiği sözü çiğnetmeyeceğiz. Bakanımızı ve kent dinamiklerimizi takımımıza destek olmaya davet ediyoruz” dedi.

erhan-yilmaz fikri-isik birlikte

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.