DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BAŞİSKELE’NİN ÖRNEK SEMT KONAKLARI YAYGINLAŞIYOR

BAŞİSKELE’NİN ÖRNEK SEMT KONAKLARI YAYGINLAŞIYOR

KARDEŞLİKLERİN PEKİŞTİĞİ SEMT KONAKLARI HİZMETE HAZIRLANIYOR

 Başiskele halkına daha kaliteli yaşam alanları sunmak için proje ve hizmetler gerçekleştiren Başiskele Belediyesi ilçeye yeni değerler kazandırmaya devam ediyor. Bu anlamda mahallelere yönelik yapılan çalışmalar kapsamında Semt Konağı ve Sosyal Yaşam Merkezleri’nin sayısı da giderek artıyor.

Başiskele Halkı Semt Konakları ve Sosyal Yaşam Merkezlerinde sağlıklı, huzurlu ve güvenli ortamda birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyor. Eğitim odaları, sergi alanları, kütüphane, etüt odaları, çok amaçlı salonları, internet salonu, kafeterya ve idari bölümlerinin bulunduğu semt konaklarından bir yenisinin yapımı daha tamamlandı. Yapılan bu semt konağında Vezirçiftliği Mahallesi sakinleri birçok sosyal ve kültürel etkinliği tek mekânda, çağın gereklerine uygun bir şekilde karşılayabilecek.

3 4 1 2

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.