DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başkan Alp ve Yönetimi’nden Türk Metal Sendikası’na teşekkür ziyareti

Başkan Alp ve Yönetimi’nden Türk Metal Sendikası’na teşekkür ziyareti

AK Parti ilçe başkanı İdris Alp ve yönetimi, Gölcük Türk Metal Sendikası müdürü Mehmet Şener’i makamında ziyaret etti

Ziyaretler hız kesmeden devam ediyor

AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, ilçe yönetimiyle birlikte dün, Gölcük Türk Metal Sendikası Müdürü Mehmet Şener’i makamın da ziyaret etti. İdris Alp,Şener’e 15 Temmuz darbe girişimi sonrası şehit olanların bulunduğu tablo hediye etti. Ziyaretlerinden dolayı, AK Parti yönetimine teşekkür eden Şener “Bizleri ziyarte ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Hepiniz hoş geldiniz, Biz Türk metal çalışanları olarak, her zaman her yerde vatandaşımızın arkasındayız. Ne olursa olsun bizim vatanımızı bölemeyecekler, buna izin vermeyeceğiz” dedi.

Çok sıkıntılı bir süreç yaşadık

Alp, yapmış olduğu konuşmada; Hepimizin bildiği gibi 15 Temmuz olaylarını yaşadık. Yaşanan bu olaylarda partimizi ziyaret eden birçok sivil toplum kuruluşlarımız ve kamu kuruluşlarımız oldu. Biz de parti yönetimi olarak, bu kamu kurum ve kuruluşlarımıza iadeyi ziyaretlerimize başladık. 15 Temmuz’da çok sıkıntılı bir süreç yaşadık. Fakat 15 Temmuz, bizlere birbirimize daha da kenetledi. Halkımız, birlikteliği sağlayarak, bu toprakların bölünmesine izin vermeyeceğini bir kez daha kanıtladı” dedi.

dsc_0054 dsc_0040 dsc_0041 dsc_0044 dsc_0045

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.