DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başkan Karaosmanoğlu, AK Parti Genel Merkez’de toplantılara katıldı

Başkan Karaosmanoğlu, AK Parti Genel Merkez’de toplantılara katıldı

Başkan Karaosmanoğlu, Ankara’da AK Parti Genel Merkezi’nin düzenlediği Büyükşehir ve İl Başkanları ile 112. Genişletilmiş İl Başkanları toplantılarına katıldı.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı’nın düzenlediği Büyükşehir ve İl Belediye Başkanları değerlendirme toplantısının yanı sıra 112. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına da katıldı. AK Parti Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya toplantıya başkanlık yaptı.

HİZMETLER DEĞERLENDİRİLDİ, İSTİŞARELER YAPILDI

AK Parti Genel Merkezinde gerçekleştirilen Büyükşehir ve İl Başkanları toplantısında Büyükşehir Belediye Başkanları Melih Gökçek, Recep Altepe, Mehmet Sekmen ve diğer Belediye Başkanlarıyla görüşme gerçekleştirildi. Toplantı da yerel yönetimlerde ki hizmetler değerlendirilirken, genel konularda da istişareler yapıldı. Bunun yanı sıra illerde ki mevcut yatırımlarda masaya yatırıldı.

GENİŞLETİLMİŞ İL BAŞKANLARI TOPLANTISINA DA KATILDI

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Genel Başbakanı ve Başbakan Binali Yıldırım’ın da bir konuşma gerçekleştirdiği 112. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına da katıldı. AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Büyükşehir Başkan Vekili ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz ile İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman’ın da hazır bulunduğu toplantıda, Başbakan Binali Yıldırım gündeme dair bir konuşma yaptı.

HAİNLERE KAÇACAK DELİK, YAŞAYACAK ALAN BIRAKMAYACAĞIZ

Başbakan Binali Yıldırım konuşmasında, AK Parti’nin kurulduğu günden beri bir aile olarak “Biriz, beraberiz, iriyiz, diriyiz ve birlikte Türkiye’yiz” dediğini vurgulayarak, Allah’tan nice yıllar boyunca hep birlikte el ele, omuz omuza çalışmayı nasip etmesini diledi. “Bizler siyasetin millete hizmet için önemli bir araç olduğunun bilincinde olarak, siyasi hayatımıza altın sayfalar yazan bu muhteşem kadroyu, siz yol arkadaşlarımızın her birini tebrik ediyorum” diyen Yıldırım, PKK terör örgütü tarafından şehit edilen partisinin Van’ın Özalp İlçe Başkan Yardımcısı Aydın Muştu ile Diyarbakır’ın Dicle İlçe Başkanı Deryan Aktert’e Allah’tan gani gani rahmet diledi.

AZİM VE GAYRETLE ÇALIŞIYORUZ, ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ

AK Parti’nin kuruluşundan bugüne kadar değişmeyen prensibinin istişare olduğunu vurgulayan Yıldırım, şunları kaydetti: “Milletvekillerimizle, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası yaşananlar, terörle mücadele son durum dahil olmak üzere memleketin meselelerini değerlendirdik, değerlendirmeye devam ediyoruz. Milletvekillerimiz vatandaşlarımızdan gelen öneri, talep ve şikayetleri bu toplantıda bizlerle paylaşıyorlar. Milletvekillerimiz ile birlikte şehirlerimizde, Anadolu’da yürütülen projelerle ilgili kapsamlı değerlendirmeleri yine bu istişare toplantısında ele alıyoruz. Bugün bu toplantımıza, partimizi, teşkilatımızı, yaptıklarımızı, yapacaklarımızı enine boyuna konuşacağız, geçmiş iki aylık dönemdeki yaşanan olayları ve tecrübeleri birbirimizle paylaşacağız. Toplantımızdan bugüne kadar geçen sürede milletimize ve ülkemize hizmet aşkımızı daha da büyüterek, heyecanımızı daha artırarak, azim ve gayretle çalışıyoruz, çalışmaya devam ediyoruz.”

ADALETTEN ŞAŞMADIK, ŞAŞMAYACAĞIZ

Türkiye’nin geleceğe yürüyüşünü durdurmak için istikrara sadece FETÖ’nün kastetmediğini, ne kadar eli kanlı ihanet çetesi varsa eş zamanlı saldırdığını ifade eden Yıldırım, FETÖ’nün 15 Temmuz’da milleti esir almak istediğini ancak milletten tarihe geçen en ağır şamarı yediğini belirtti. Yıldırım, FETÖ’cü hainlerin, katillerin, millet iradesine kastedenlerin bugün birer birer hukuk önünde hesap verdiğini, kendini gizlemek için akıl almaz yöntemlere başvuran bu sinsi örgüte karşı verilen mücadelenin büyük bir kararlılıkla sürdüğünü aktardı. İtirazlar için yeni komisyonlar oluşturduklarını anımsatan Yıldırım, “İtiraz başvurusunda bulunanların müracaatlarını yeniden değerlendireceğiz. Bizim adımız Adalet ve Kalkınma Partisi’dir. Yanlış varsa mutlaka düzelecek. Biz asla adaletten şaşmadık, şaşmayacağız ancak kim gerçekten suçlu ise onu da bulup adalete teslim etmek boynumuzun borcudur. Hiç kimse bu işi sulandırmaya kalkmasın. FETÖ’nün kökü kazınıncaya kadar bu mücadele aralıksız sürdürülecek.” diye konuştu.

fullsizerender_1 fullsizerender_2 fullsizerender_3 fullsizerender

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.