DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Gençlik için mücadele edeceğiz’’

Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Gençlik için mücadele edeceğiz’’

Başkan Karaosmanoğlu, 15 Temmuz Darbe girişimine karşı halkla beraber dik bir duruş sergileyen sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeye başladı

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişiminin halkla beraber püskürtülmesinde önemli bir rol oynayan sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeye başladı. İlk olarak İlim Yayma Cemiyeti Gebze Şubesi’ni ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu, buradaki birlikteliklerde 15 Temmuz Şehitlerini bir kez daha rahmetle anarken, gazilere de şifalar diledi.

15 TEMMUZ’DA ÜZERİNE DÜŞENİ GERÇEKLEŞTİRDİ

İlim Yayma Cemiyeti’nin 15 Temmuz Darbe girişiminin derdest edilmesinde üzerine düşen sorumlulukları yerine getirdiğini vurgulayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “15 Temmuz’da vatandaşlarımızla birlikte İlim Yayma Cemiyetimizde ülkesine sahip çıktı. Bundan dolayı sizlere ve tüm üyelerinize teşekkür etmek istiyorum. Biliyoruz ki; Rabbimizin huzurunda hesap vereceğiz. Onun için çok çalışacağız ve başta gençliğimize hizmet etmek için canla başla mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 EĞİTİMDE FARKLI METOTLARI UYGULAYALIM

 Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve AK Parti Gebze İlçe Başkan Hasan Soba’nın da hazır bulunduğu ziyarette İlim Yayma Cemiyeti’nin Gebze Şube Başkanı Sedat Çelik, gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında Başkan Karaosmanoğlu’na bir sunum gerçekleştirdi. Konferanslar, seminerler ve dersler organize ederek topluma hizmet ettiklerini ifade eden Çelik, “İlim Yayma Cemiyetimizin ilim kapısı herkese açıktır” dedi. Görüşmede eğitim konusunda insanı kucaklayan çalışmaların öneminden bahseden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Gençlerin daha kolay uyum sağlayacağı etkinliklerle farklı eğitim metotları uygulanmalıdır. STK’lar fedakârlık yaparak sosyal dokuyu koruyan çalışmalar yapmalıdırlar” diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.