DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başkan Karaosmanoğlu, ‘’İSU ile gurur duyuyorum’’

Başkan Karaosmanoğlu, ‘’İSU ile gurur duyuyorum’’

Marmara Belediyeler Birliği’nin Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri’nde birinci olan İSU, ödülünü Başkan Karaosmanoğlu’na takdim etti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü tarafından ülkemize örnek olarak yapılan İçmesuyu ve Kanalizasyon Altyapı Bilgi Sistemi (İKABİS) projesi, Marmara Belediyeler Birliği tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenen Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri’nde birinci olmuştu. İSU Genel Müdürü İlhan Bayram ve projeyi yürüten İSU Emlak ve İstimlak Daire Başkanı Süleyman Karabayır, alınan bu çok önemli ödülü Türk Dünyası Belediyeler Birliği(TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na takdim etti.

İSU KENTİMİZDE ÖNCÜ KURUM OLMAYA DEVAM EDECEKTİR

Genel Müdür İlhan Bayram ve Emlak ve İstimlak Daire Başkanı Karabayır’ın bu önemli ödülü kendisine takdim etmesi sonrası bir açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “İSU Genel Müdürlüğümüz ile gurur duyuyorum. Ortaya koyduğu projeler ve hizmetler vatandaşımızın memnuniyetini kazanmaktır. İnanıyorum ki gelecek günlerde yeni projeler ve hedeflerle kentimizde öncü kurum olmaya devam edecektir” dedi.

 YÖNETİM VE GELİŞİM DALINDA BİRİNCİLİK KAZANDI

 Kocaeli’nin marka şehir olmasında öncülük yapan İSU Genel Müdürlüğü, Marmara Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen ve belediyeler ile bağlı kurumların katıldığı Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri yarışmasına İKABİS projesi ile çok önemli bir başarı kazandı. Alanında uzman bilim insanlarının jüri üyeliği yaptığı yarışmada, İSU’nun İKABİS projesi, Kurumsal Yönetim ve Gelişim dalında birincilik elde etti.

isu-odul-takdimi

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.